L644G

AhaBubakB píše:Dokonca viacej je ich viacej:

Jak jsem slíbil, tak přikládám moje bližší OC informace E6420 4MB.stone96 píše:Doplnil jsem info o mém hardwaru v podpisu. Ostatní informace ohledně napětí CPU, teploty, případné screeny dodám v pondělí, když na to nezapomenustone96 píše:mám E6420 4MB a jede mi stabilně na 3.2GHz, a určitě by šel i více, ale mě toto bohatě stačí

více jsem nezkoušel, ale troufám si tvrdit, že by šel nataktovat o něco výše. Jinak co se napětí týče, někde jsem četl, že u conroe je to do 1.5V v pohodě.MichiGen píše:stone96 to su celkom dobre vysledky, vyssie si neskusal??
Inak len take male OT zaujimala by ma bezpecna voltaz pre tieto CPU ktore su na 65nm

jak je vidět u mne v Everestu , já mám bios F8 vydaný 8.1.2007 a vše včetně OC je ok. Ale záleží to na výrobci.P_V píše:Podporují desky tyto CPU, i při starší verzi BIOSu? Pomýšlím na koupi nového počítače, ale dle webů výrobců začínají být tyto CPU podporované až od zhruba březnových BIOSů, a u některých desek ještě ani to ne. Jenže co s nově zakoupenou deskou, v níž je výchozí BIOS nejspíš ještě starší, jestli to vůbec naběhne do stavu schopného flashování, či dokonce se na to nechá nainstalovat OS než vydají novější BIOS... Jaké máte zkušenosti?

Obecne sa pre 65nm udava 1,45V,zalezi aj na architekture cipu.Pre C2D je tym stropom prave takych 1,5V.stone96 píše:více jsem nezkoušel....že u conroe je to do 1.5V v pohodě.MichiGen píše: Inak len take male OT zaujimala by ma bezpecna voltaz pre tieto CPU ktore su na 65nm

Nj asi mas pravdu . Dosky som vcera pozeral a ako najlepsi vykon/cena vyzera byt tatoOvca píše:Kašľať na E6600 radšej tú 1000 -ku dám do grafiky, alebo do ramky.
Rozmýšľam nad DS4, len že vraj nevie SLIa nvidia chipset nechcem.
Neviete o nejakej podobnej doske ako DS4 (kvalita/cena/výkon/OC,...)???

Predsudky u teba fuguju dokonaleMichiGen píše:Nj asi mas pravdu . Dosky som vcera pozeral a ako najlepsi vykon/cena vyzera byt tatoOvca píše:Kašľať na E6600 radšej tú 1000 -ku dám do grafiky, alebo do ramky.
Rozmýšľam nad DS4, len že vraj nevie SLIa nvidia chipset nechcem.
Neviete o nejakej podobnej doske ako DS4 (kvalita/cena/výkon/OC,...)???
na pct dopadla aj vyborne v teste ale odpudzuje ma trochu ten nV chipset, s mojou doskou som mal len male problemy takmer ziadne ale asi by som sa bal ze tam budu nejake bugy

Pokud ti nestačí moje OC E6420 údaje napsané výše E6420 2.13GHz@3.2GHz, tak se podívej sem:sharker píše:Predsudky u teba fuguju dokonaleMichiGen píše: Nj asi mas pravdu . Dosky som vcera pozeral a ako najlepsi vykon/cena vyzera byt tato
na pct dopadla aj vyborne v teste ale odpudzuje ma trochu ten nV chipset, s mojou doskou som mal len male problemy takmer ziadne ale asi by som sa bal ze tam budu nejake bugy![]()
ja by som s nakupom 6420 pockal ono mam z toho dojem ze sa intelpotrebuje zbavit zmetkovych jadier ktore nemoze dat do e6600 ... ono nejka OC statistika by dost pomohla