-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Butch píše:*
druid si rikal ? zvazuji koupi druida (jsem linej levlovat) pokud je ten tvuj tauren. nejlepe slecna. a je na pve/pvp serveru zpusobili k migraci. mozna by sla dat rec. nejlepe jeste s aspon 5man healing gearem :oops:
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:
Vodnik píše: Ne, pokud neplatíš, tak se ti account smaže po 6 měsících
Co ze? Tak na to jim kaslu. Jsem myslel ze acc je dozivotni, vsak prece jsem si koupil originalku tak by mel byt ne? Resp wow na ofiku jinak nez s originalem nejde, ale o je ted jedno. Je jasny ze Blizz zajimaji vice platici zakaznici, ale takhle vyslovene srat na nekoho kdo treba rok nechce nebo nemuze wow hrat? Ze mu smazou ucet a pekne znova jo? Lol..resp nejde jenom o postavu, ale i o eqip, matros, penize( neco jsem pujcil kamosovi na mounta ale asi 500G mam porad jeste na postave). Tak to si zase pockam az bude nejakej den gratis, vsecho prodam a penize rozposlu, aby to alespon melo nejaky vyznam pro ostatni.
to je pekna blbost, nechal sem si restorovat postavu kerou sem cca rok nehral, restored, zkusil sem to i s jednou ne lvl 60 postavou ktera byla tak rok a pul smazana v pohode obnoveno, URCITE si nedovoli maznout acc kde mas lvl 60 postavy atd... to fakt ne
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

rekl bych ze otazka znela na celej ACC ne jen na postavu...taky by me to docela zajimalo, jestli kdyz odjedu na rok pryc a na ACC se ani jednou za tu dobu nelognu tak jestli se mi ten ucet smaze nebo ne....o postavy, veci atd. mi vubec nejde jde o ucet jestli si jako budu muset po nejaky dobe neaktivity koupit zase origos....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Blizzard říká v policies zcela jasně, že bude držet postavu/account minimálně 6 měsíců neaktivity/neplacení nicméně nic negarantuje, že to bude déle. A tím pádem není žádný nárok na obnovení, mohou to udělat, ale rozhodně nemusí.

A že tam jsou nějaké 60+ lvl postavy je každému úplně ukradené
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Vodnik píše:...A že tam jsou nějaké 60+ lvl postavy je každému úplně ukradené
Prave to by byl nemelo. Vsak par mesicu trvalo nez jsem se na tu 70tku dostal, natrenoval tradeskills, nasetril prachy. Jestli Blizz k tomu pristupuje takhle, tak budu mit jeste mensi chut se na ofiko nekdy vracet.
Jim je to ale asi fakt jedno kdyz maji porad nekolik milionu platicich zakazniku.

VictimCZ píše:druid si rikal ? zvazuji koupi druida (jsem linej levlovat) pokud je ten tvuj tauren. nejlepe slecna. a je na pve/pvp serveru zpusobili k migraci. mozna by sla dat rec. nejlepe jeste s aspon 5man healing gearem :oops:
Vsak levelovani je to nejlepsi na wowu...po 70tce uz je to jenom farmeni lepsiho equipu.

Kazdopadne mam uplny opak toho co bys chtel..mam druida elfa chlapa :-D a svuj acc bych asi stejne neprodal :P
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Butch píše:
VictimCZ píše:druid si rikal ? zvazuji koupi druida (jsem linej levlovat) pokud je ten tvuj tauren. nejlepe slecna. a je na pve/pvp serveru zpusobili k migraci. mozna by sla dat rec. nejlepe jeste s aspon 5man healing gearem :oops:
Vsak levelovani je to nejlepsi na wowu...po 70tce uz je to jenom farmeni lepsiho equipu.

Kazdopadne mam uplny opak toho co bys chtel..mam druida elfa chlapa :-D a svuj acc bych asi stejne neprodal :P
sakrys... hraju wow defakto od bety a proto mi ted uz levlovani prijde jako nejsilenejsi opruz. teda aspon na pvp serveru. kde co pug to prehlidka lidske demence. na rp jsem mel mnohem lepsi skusenost s kvalitou lidi.
C2D E8500, Noctua NH-U12P, 4GB DDR2 Patriot 1066MHz, Gigabyte P45-DQ6, Veloci Raptor 300GB, Gainward HD 4870 Golden Sample 512MB DDR5, Enermax MODU82+ 525W
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

VictimCZ píše:
Butch píše: Vsak levelovani je to nejlepsi na wowu...po 70tce uz je to jenom farmeni lepsiho equipu.

sakrys... hraju wow defakto od bety a proto mi ted uz levlovani prijde jako nejsilenejsi opruz. teda aspon na pvp serveru. kde co pug to prehlidka lidske demence. na rp jsem mel mnohem lepsi skusenost s kvalitou lidi.
PuG na RPPvP (Uznavam ze to neni ciste RP, pokud ted myslis to PvE RP) je prakticky uplna ztrata casu (teda aspon u nas). Sem si rozjel paladina po TBC za hordu (po tom co sem vyjel shama na 70 :) ) a instance chodim prakticky vyhradne se 70 z gildy. Vyjimky se najdou samozrejme, ale na 70 je PuG ztrata casu kdekoli podle me. Pod 70 se to celkem da jeste. Skoro bych rekl ze uroven PuGu klesa s rostouci urovni instance :), cili je neprimo umerna.

K uctum : no ja teda nevim ale obcas se nam hlasi do gildy lidi co treba 7 mesicu nehrali, ze se jako vraci atd... Podle me bz to mohlo byt Blizzardu jedno. Tech par maximalne mb na ucet...
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
Laptop 2 : HP Elitebook 8440p - Ubuntu
Tablet : Asus Transformer Prime TF201
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Vodnik píše:Blizzard říká v policies zcela jasně...
Kde to tam přesně je? Nějak se mi to nece hledat :)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

VictimCZ > jestli mas chut na druida tak pojd k nam na Aszune :) jsme tam mala ceska guildicka ktera mela vcera 16 lidi online !!!! A druida potrebujem fakt moc :) Samozrejmosti je Horda...dvere vsem cechum otevreny a vzhldem k tomu, ze je tam fakt mrte altu tak pomoc s levlingem nebude problem...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
VictimCZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VictimCZ »

Skeeter píše:VictimCZ > jestli mas chut na druida tak pojd k nam na Aszune :) jsme tam mala ceska guildicka ktera mela vcera 16 lidi online !!!! A druida potrebujem fakt moc :) Samozrejmosti je Horda...dvere vsem cechum otevreny a vzhldem k tomu, ze je tam fakt mrte altu tak pomoc s levlingem nebude problem...
zvlastni nahoda.. na aszune jsem zacinal.. udelal jsem tam svuj uplne prvni char.. a to druida.. ale u aliance... milou druidku. bohuzel nemam cas hrat na 2 serverech najednou. a ted jsem proste na pvp serveru s tim ze se zajimam jen o pve aktivity.
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

VictimCZ píše:
Skeeter píše:VictimCZ > jestli mas chut na druida tak pojd k nam na Aszune :) jsme tam mala ceska guildicka ktera mela vcera 16 lidi online !!!! A druida potrebujem fakt moc :) Samozrejmosti je Horda...dvere vsem cechum otevreny a vzhldem k tomu, ze je tam fakt mrte altu tak pomoc s levlingem nebude problem...
zvlastni nahoda.. na aszune jsem zacinal.. udelal jsem tam svuj uplne prvni char.. a to druida.. ale u aliance... milou druidku. bohuzel nemam cas hrat na 2 serverech najednou. a ted jsem proste na pvp serveru s tim ze se zajimam jen o pve aktivity.
Pouze PvE aktivity na PvP realmu ftw! I kdyz obcas me ta aliance s*re :-D
Laptop : MSi GT683DX - Intel Core i5-2430M, 6GB DDR3, nVidia GTX 570M, OCZ Vertex 4 512GB + WD500BEKT 500GB, Roccat Kone+, Creative Soundblaster X-Fi Surround 5.1 Pro, Roccat Kave 5.1, Windows 7 Ultimate 64-bit
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Nepoznate nejaky mod pre Feral Druida ktory by robil to co EnergyIndicator pre rogue-a, t.j. kontoroluje energy status a indikuje pripravenost combat skillov pre akciu.
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

ByzaX píše:Nepoznate nejaky mod pre Feral Druida ktory by robil to co EnergyIndicator pre rogue-a, t.j. kontoroluje energy status a indikuje pripravenost combat skillov pre akciu.
mel by fungovat energy watch pro rougy

link

http://wow-en.curse-gaming.com/download ... an-update/
Kl3p_co.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kl3p_co. »

2 skeeter:16 ludi online?a kolko ich mate v guilde??20? :) Ale inak gz ze si veris rozbiehat guildu v konkurencii pri inych lvl 70 1337 guildach :wink:
Only difference between hero and coward is direction
which he runs screaming
shanker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od shanker »

cafte nehrajete nekdo na serveru Burning Blade ? :P
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Kl3p_co. píše:2 skeeter:16 ludi online?a kolko ich mate v guilde??20? :) Ale inak gz ze si veris rozbiehat guildu v konkurencii pri inych lvl 70 1337 guildach :wink:
no mame dost lidi, tak celkem 80-100 ale vetsina to jsou alty. Z tech online 16ti lidi maj vsichni 70ky :) A dalsi vec tady vubec nejde o robihani a konkurovani dalsim guildam. To nechcem a ani delat nebudem. Nase guilda je jedina plne CZ/SK guilda na Aszune. Jsou v ni proste vsichni cesi a slovaci co tam hrajou nekteri sice s altama protoze main postavy maj ve velkejch raid guildach, je to proste o srande, pokecu a instancich. A v neposledni rade se tam temer vsichni zname z let pusobeni ve stejny guilde na Ultime Online....
Koudy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Koudy »

Napis si "/ginfo". To ti rekne pomerne dost presne kolik lidi je v gilde :).
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

Poslední dobou mi naskakuje ve hře jakási hláška GM HELP TICKETS ARE UNVAILLABLE nebo tak něco. Nevíte co to má znamenat.
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

kaimaster píše:Poslední dobou mi naskakuje ve hře jakási hláška GM HELP TICKETS ARE UNVAILLABLE nebo tak něco. Nevíte co to má znamenat.
http://www.wow-europe.com/en/index.xml
Support Unavailable on the 1st of May 30/04/07
As the first day of May is a Labor Day holiday in France and working on this specific day is subject to stringent legal restrictions, Blizzard Europe will be unable to provide support on Tuesday, May 1st. All the realms will be available for play as usual, however, our customer support teams (Game Masters, Technical Support and Billing) will not be able to respond to your queries on this day. We apologize for any inconvenience caused and thank you for your understanding.

Mozno sa to pretiahlo :-D
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
kenas
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kenas »

hrajete na ofic serveru nabo na nejakym free? Jestli hrajete na free, date me odkaz? hmm?
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist. (Albert Einstein)

CPU: C2D E6300 @ 2800MHz | MB: Asus P5B Deluxe| GPU: Sapphire X1950Pro 256 DDR3 | Pameti: 1GB Corsair XMS2800 MHz CL 4-4-4-12 & 2x 1GB A-Data EE 800MHz CL 4-4-4-12 | HDD: Seagate 250GB 16MB 7200o. | Zdroj: Enermax Liberty 400W | Zvukovka: Creative Audigi SE 7+1 | Case: Coolermaster Centurion 5 |Mechanika: LG DVD-RAM H20L | Repra: Creative T6060 | Monitor: Samsung 206BW |
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“