Neviem ako to čítaš ale dostali sa na 3,72 čo viac potrebuješ, ej to len otázka chladenia.
IMHO ja ho idem kupovať v polke augusta, vždy vtedy je zlom a sú cenny najnižšie za celý rok (ak sa niečo nedosere, nejaká lod s procákmi sa nepotopý a tak

To jsou první, tzv. návnadné kousky pro recenzenty a volavkystone96 píše:...
Jejich závěr je jednoznačný:
"As a result, the overclocked CPU was working stably at 3.72GHz, which is 75% higher than the nominal. This is very good and impressive result, which makes Core 2 Duo E6420 a very attractive choice for overclockers."

Co to trepesOvca píše:Dobre, tak prejdem na vašu hru
Takže E6600 môže byť kľudne nepodarkový Q6600 alebo QX6700.
No, takže si tie keci nechajte pre seba.
Len vytvorili varianty.

tak takOvca píše:šak ano, ale čo ked sú to tiež shity
Keby som rozmýšľal ako ty, tak asi nemám žiadny procák

Podle toho, mám teda návnadný kousek, že ?P_V píše:To jsou první, tzv. návnadné kousky pro recenzenty a volavkystone96 píše:...
Jejich závěr je jednoznačný:
"As a result, the overclocked CPU was working stably at 3.72GHz, which is 75% higher than the nominal. This is very good and impressive result, which makes Core 2 Duo E6420 a very attractive choice for overclockers."V dalších dodávkách už budou jen nepodarky co propadly z vyšších kategorií

2.13GHz@3.2GHz je naprosto v pohodě, vždyť jsem to již na začátku psal, ale nezkoušel jsem víc, i když je to těměř 100% že by dal víc.pierooo1 píše:prf.KuBA píše: IMHO normální takt...
jj istil som ze 3,2 ide v pohode skusim este viac len mi vadi ten box chladic je dost hlucny musim sa poohliadnut po niecom inom alebo poradi niekto?

teplota při 100% zátěži obou jader nepřesáhla 61 st.CNordir píše:Jaké máš teploty v TAT?