hraní wooferu
Moderátor: CageJ
- BBS
- Začátečník

hraní wooferu
hoj potřeboval bych poradit mam reproduktory genius 5.1 5000 ma je asi 8 mněsíců a začal mi hrat z ničeho nic subwoofer jako nemislim dunění ale hrat a to tak že hodně jestli někdy mi hral tak to bilo minimum nevíte co stim skontroloval jsem draty i nastavení ovladače skoušel jsem to i na jinym pc pořad to samý????? děkuju
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- kybrex
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Co si tím myslel? Jako, že ti ze subwooferu jdou kromě těch 50Hz - 300Hz (basy) nebo kolik to bere i střední a vyšší frekvence?
Já tohle ještě neviděl, ale tohle nebude chyba ovladačů v PC, ale reproduktorů. Pokdu jsem to teda správně pochopil, tak si buď někde něco zmršil nějakým čudlíkem (nastavení na subwooferu), nebo se podělal dělič frekvence (nebo tak nějak se tomu asi říká
). Jinak na podrobnosti se mě neptej, nejsem zrovna odborník. Ale tuším, že ze subwooferu může bejt slyšet i zvuk o vyšší frekvenci, než kterou "má" hrát... 
Btw. Snaž se psát jako člověk a ne jako p(h)rase jo?
Kdo to má pak číst? Přeházenej slovosled na každým řádku mraky otazníků za sebou,... pravopis ti odpustím i já se sem tam utnu.
Tak pro příště bacha aspoň na ten slovosled, ať mám šanci v krátkým čase pochopit, co potřebuješ. Kdyby něco, klidně se zase zeptej. 
Btw. Snaž se psát jako člověk a ne jako p(h)rase jo?
CPU: Intel Pentium (Prescott) 2,8GHz / 800MHz cache L1 16kB, L2 1MB; + CoolerMaster S9U1 Hyper TX MotherBoard: ASUS P5GD1PRO Intel 915P PCI-Express, GPU: ATI Radeon X700PRO 425MHz 128MB GDDR3 (860MHz), RAM: 2x256MB + 2x512MB 400MHz, HDD: Western Digital Caviar 320GB cache 16MB + Western Digital 1000GB 16MB cache, DVD mechanika: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B writing: 8x DVD-R/+R, 4x DVD+RW/-RW, 3x DVD-RAM, 24x CD-R, 16x CD-RW reading: 12x DVD, 10x DVD-RW/+RW, 3x DVD-RAM, 32x CD. LCD: 19" AG Neovo F-419, CRT: 17" ADI Microscan M700, REPRO: Eltax concept 400 + Omnitronic P-250
NOTEBOOK:
Hewlett Packard 550 :: CPU: C2D T5270 @1,4GHz L2 Cache 2MB, FSB 800MHz, RAM: 2+2 GB DDR2 667 MHz, Chipset: Intel GME965, HDD: 160 GB 5400 RPM Serial ATA, DVD±RW, Komunikace: Modem 56 Kbit/s, 10/100 Mbit/s LAN Ethernet Controller, Wireless LAN 802.11a/b/g, BlueTooth
- m.Pták
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ja bych rekl ze mysli jako ze tedka hraje vic nahlas nez predtim....ze to bylo nejaky ztlumeny
CPU: Intel P4 3.06 Ghz COOLER: Thermalright XP-120 GPU: Nvidia NX6600GT MSI 128Mb GDDR3 COOLER: Zalman VF700 Cu MB: Intel D865PERL RAM: PQI 2x 512Mb DDR HDD: 2x Seagate Barracuda IV 40Gb AUDIO: Creative Audigy 4 PRO TV: WinFast TV2000XP HEADPHONES: Pioneer SE-M350 PSU: Eurocase 350W
- myom
- Středně pokročilý

ja bych rekl, ze ma v ovladacich nastavene prehozeni centru/suba u me to nekde jde nastavit (creative)
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- BBS
- Začátečník

- myom
- Středně pokročilý

a neprehodil jsi pouze kabely??BBS píše:ne todle nemam přehozený a co mylíte čudlikem to neni bedny mam ještě v záruce mam je skusit reklamovat?
- BBS
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

- xmickey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- BBS
- Začátečník

nr nrufělal on nehryže kabely ani nic podobnýho to je na 120%nepravděpodobný.ja je asi pudu reklamovat kupoval jsem je v czc už tam nněkdo něco reklamoval jak to vypada ta reklamace jak si je dlouho nechaj ty bedny???děkuju
CPU:Q6600@OC,Zalman CNPS9700,MB:ASUS P5E(x38),DDR2 800@OC,Corsair 2x2gb CL4.4.4.12,Corsair TX650w,HDD segate 250GB,500gb,dvd-RW,GTX560@OC
- xmickey
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: