SCAR - error

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

SCAR - error

Příspěvek od Adamsquare »

Po zatraceně dlouhé době jsem si koupil hru (konkr. SCAR z Tesca za 199,- :roll: )... všem fucká jenom mě ne.

Při spuštění to na mě vyplivne error:

CD/DVD emulation software has been detected. Please disable all CD/DVD emulation software and re-start the game.

Žádný takový software NEMÁM, natož aby byl spuštěný. Mám ale tušení, že to má něco společného s pár let starou záležitosí ohledně World Racing2 a Starforce.

Nevíte někdo jak se toho erroru zbavit? :(
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

skus si taky soft nainstalovat deamon tools napr sprav si kvalitni image a mountni ho....
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

keno 10 píše:skus si taky soft nainstalovat deamon tools napr sprav si kvalitni image a mountni ho....
Zkusim... teď se pokoušim o uložení CD do image (CloneCD) ... rychlost 20-40kB je úchvatná... to tu budu tak týden :?

Edit: hotovo, bohužel bez úspěchu :huh:
Acer A15 | AMD Ryzen 5 8640HS | 16GB 5600MHz | R760M | 512GB WD Blue SSD | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Hudry
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hudry »

No a co je problem? Stiahni si soft na skrytie virtualnych mechanik a malo by to fachat. Pouzi google.
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Proč mám něco instalovat, další programy navíc? Naopak je tam zřejmě něco navíc, co nevím jak odstranit a o to mi jde :wink:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Adamsquare píše:Proč mám něco instalovat, další programy navíc? Naopak je tam zřejmě něco navíc, co nevím jak odstranit a o to mi jde :wink:
No jeslti máš CloneCD tak to je prave ten soft co se mu nelibi stejne jako Daemon, Alcohol, CloneXXL apod...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Asi mi nic jiného nezbyde, ovšem nadruhou stranu na jiném pc, kde je cloneCD i Daemon nainstalovaný hra šlape! :wink: Alcohol jsem měl ale už delší dobu nemám.
Eandril
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eandril »

na schovani virtualnich mechanik osobne pouzivam programek YASU a zatim pod tim chodilo vse:-)
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Eandril píše:na schovani virtualnich mechanik osobne pouzivam programek YASU a zatim pod tim chodilo vse:-)
Pokouším se odstranit příčinu. Možná to jde nějak obejít pomocí dalšího programu, ale mě to prostě nedá, proč to nefunguje u mě, když jinde ano 8-)
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

A nebyly tam ty softy jinde instalovaný až po instalu hry ? Případně rozdíl ve verzích těch softů ?
Goldnoob team proud member!
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Thellwin píše:A nebyly tam ty softy jinde instalovaný až po instalu hry ? Případně rozdíl ve verzích těch softů ?
Nene, pes bude zakopaný jinde, zatím ale nevím kde :roll:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“