Bluetooth u HP nx7400 - nefunguje
Moderátor: Don
- Justin
- Nováček
-
Bluetooth u HP nx7400 - nefunguje
mam notebook hp nx7400, koupil jsem ho holej bez systemu (tim padem tam neni ani recovery pack). vsechno se mi podarilo v pohode nainstalovat, ale nefunguje mi bluetooth. pri instalaci ovladacu na BT na konci temer uspesne instalace prijde pokazde chyba tykajici se btballoon.dll. instalace skonci a ve spravci zarizeni i vsude jinde se vsechno tvari, ze je ok (ovladace koser, zadnej konflikt zarizeni, nic). ale kdyz si chci BT spustit, tak nejde a hlasi, ze BT zarizeni nebylo nalezeno a at zkontroluju, jesli je BT spravne zapojeny a zapnuty (ano, zapnuty je)
pri kazdym startu pocitace navic vyskoci okno, ze mi btballoon.dll chybi. zkusil jsem si tu dynamickou knihovnu stahnout z netu, problem je, ze nejde nakopirovat do adresare s ovladacema k BT. system hlasi, ze "neco" je bud pouzivano, nebo mam disk chranenej proti zapisu. disk chranenej nemam, to je blbost. a ten soubor nic neprepisuje, takze nechapu proc do slozky nejde nakopirovat.
jeste je zajimavy, ze napriklad muj telefon notebook pri zjistovani BT zarizeni v dosahu "vidi", sparovat ale nejdou.
pri kazdym startu pocitace navic vyskoci okno, ze mi btballoon.dll chybi. zkusil jsem si tu dynamickou knihovnu stahnout z netu, problem je, ze nejde nakopirovat do adresare s ovladacema k BT. system hlasi, ze "neco" je bud pouzivano, nebo mam disk chranenej proti zapisu. disk chranenej nemam, to je blbost. a ten soubor nic neprepisuje, takze nechapu proc do slozky nejde nakopirovat.
jeste je zajimavy, ze napriklad muj telefon notebook pri zjistovani BT zarizeni v dosahu "vidi", sparovat ale nejdou.
- fimir
- Nováček
-
Ahoj s tvym problemem Ti neporadim, ale sam bych mel k tomu dotaz: Jak se Ti tam povedlo nanistalovat WinXP? Ten notebook sem si koupil taky, bez xpecek a kdyz si tam chci nainstalovat svoje, tak instalacni CD to nabootuje, vse jede v pohode, ale kdyz zadam ze chci instalovat novy system, tak mi to napise, ze hdd nebyl nalezen. Jedina moznost je dat konec. Netusite nekdo co s tim???
PS: HDD tam samozrejme je
PS: HDD tam samozrejme je
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
SATA disk - zkuse se podívat do BIOSu jak máš nastavenej SATA Native a přehoď to (na Disable) - mělo by to (snad) fungovat...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- fimir
- Nováček
-
- paulix
- Nováček
-
- paulix
- Nováček
-
- breadfan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ak ti tam nejde nakopirovat to dll, zrejme to blokuje nejaky program. Stiahni si ten subor povedzme na plochu, potom spusti windows cez safe mode a skus to tam nakopirovat. Dalsia alternativa je, ze mas disk naformatovany na ntfs a adresar je zablokovany. Ked spustis win cez safe mod a prihlasis sa ako administrator, mal by si mat pristup do vsetkych foldrov. Skus to tam nakopirovat vtedy. Tak nakoniec mi napada ze najlepsie je asi ulozit to dll najprv do rootu (napr c:\) a odtial ho kopirovat tam, kam treba. (aby si ho nemusel dlho hladat)
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd
- paulix
- Nováček
-
ten subor sa mi este nepodarilo stiahnut,google mi sice ponukal vselico,ale stiahnut sa mi to ani za pana nedalobreadfan píše:Ak ti tam nejde nakopirovat to dll, zrejme to blokuje nejaky program. Stiahni si ten subor povedzme na plochu, potom spusti windows cez safe mode a skus to tam nakopirovat. Dalsia alternativa je, ze mas disk naformatovany na ntfs a adresar je zablokovany. Ked spustis win cez safe mod a prihlasis sa ako administrator, mal by si mat pristup do vsetkych foldrov. Skus to tam nakopirovat vtedy. Tak nakoniec mi napada ze najlepsie je asi ulozit to dll najprv do rootu (napr c:\) a odtial ho kopirovat tam, kam treba. (aby si ho nemusel dlho hladat)
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
http://www.dll-files.com/dllindex/dll-f ... ?btballoon
na dll knihovny tu mame dll-files.com a google.com
na dll knihovny tu mame dll-files.com a google.com
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- KaM
- Nováček
-
Mám trochu jiný problém. Fotím a tak na stahování CF karty jsem pořídil adaptér do PCMCIA slotu. Pokud jsem stahoval fotky z D-SLR po USB kabelu, tak to běželo 5,5 MB/s, ale přes adaptér to běží jen 0,88 MB/s.
Kde může být problém, vždyť PCMCIA je přímo na PCI řadiči, tak by to mělo běhat rychleji než USB.
Kde může být problém, vždyť PCMCIA je přímo na PCI řadiči, tak by to mělo běhat rychleji než USB.