Gigabyte 965P-DS4 (775, P965 + ICH8R)
Moderátor: Eddward
- kingbean
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mate nekdo na teto desce instalovanou soundblaster live 5.1 v pci?? kdyz vypnu komp tak mi desne lupne v repracich, s onboardkou to nedelalo, koukal jsem na tu diskuzi o irq, a zkousel ten navod tam ale akorat mi to posralo system a nic to podle me stejne neresi, jedine laborovat ktery pci pouzit, jenze DS4 ma jen dve:-( ja ji mam v tom spodnejsim pci a to je bohuzel propojeny se sata a usb, zkousel jsem ji dat do toho horniho a pocitac ji vubec nenajde, nevite cim to muze byt diky
- lipe
- Nováček
-
počet pinů v napájecím konektoru chladiče CPU
Uvažuju o výměně boxovaného chladiče, třeba za tenhle, ale co si tak pamatuji, tak větráky obecně mají třípinový konektor. Boxovaný chladič CPU má čtyřpinový. Netušíte proč čtyři? Regulace i snímání otáček přeci jde udělat i po třech drátech.
Máte někdo tip na dobrý chladič CPU s čtyřpinovým konektorem? Nebo všechny chladiče pro socket 775 mají čtyřpinový konektor?
Rád bych taky zachoval automatickou regulaci otáček, nechci ventilátor s potenciometrem na záslepce.
Máte někdo tip na dobrý chladič CPU s čtyřpinovým konektorem? Nebo všechny chladiče pro socket 775 mají čtyřpinový konektor?
Rád bych taky zachoval automatickou regulaci otáček, nechci ventilátor s potenciometrem na záslepce.
- ChrastyII
- Začátečník
- Wolf
- Začátečník
-
Re: počet pinů v napájecím konektoru chladiče CPU
Take musim pochvalit AC Freezer 7 Pro, je to tichy a vykonný chladic, jsem s nim naprosto spokojen..lipe píše:Uvažuju o výměně boxovaného chladiče...
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
je to dobry chladic tak na ztiseni sestavy a mirne OC... na plne otacky je uzz celkem hlucny proto bych spis volil chladice jako je Ninja apod.
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- Max Casper
- Začátečník
Re: paměti
Najeď do Biosu, stiskni Ctrl+F1 a v oddílu "MB Intelligent Tweaker (M.I.T)" se ti zobrazí možnost změny časování. Pokud máš Bios F8, tak ti to tam vedle dokonce vypíše hodnoty časování dle SPD.rahde píše:Chtěl jsem se zeptat, kde se u týhle desky nastavuje časování pamětí, nějak jsem to nenašel. Dík.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- kupca
- Začátečník
- Connor
- Nováček
-
S HirensCD jsem měl taky potíže a cesta k většině utilit na tom CD vedla přes:
1) HirensBootCD verze 8.9
2) povolit ten SATA GCDROM.SYS driver, ale všechny ostatní pak zakázat
A tak jsem se dostal k většině utilit, ale nepamatuju si to už přesně.
1) HirensBootCD verze 8.9
2) povolit ten SATA GCDROM.SYS driver, ale všechny ostatní pak zakázat
A tak jsem se dostal k většině utilit, ale nepamatuju si to už přesně.
Drummz píše:Posledni dobou se mi zda, ze mi blbe HDD, ale kdyz ho chci otestovat, tak pokazdy kdyz do CD-romky hodim Hiren's boot cd tak mi to hodi chybu pri nacitani tý utility. Pritom cd neni poskrabany, nektere programy jdou spustit fpoho(např memtest), ale u vetsiny mi to pise chybu viz screeny. Poradte co s tim, chyba bude asi v nastaveni biosu, nevim ale kde. Na druhym compu mi to jde uplne bez problemu. Jinak CD-romka mi ve widlich jede normalne na DMA. Asi je při bootu nastaveny biosem pio mod pro CD-romku, jinak nevim, cim by to mohlo byt. Pls poradte co s tim.
- godlike
- Středně pokročilý
-
DS4 ma napsanej end-of-life(oprava stara revize ...to je prdel..clovek to ma dva mesice a konec..za chvili to budem rovnou hazet do kose..clovek si koupi E4300 za 4500 a ted stoji 3000kc...snad i cpu s.A se prodavaj draz
EDIT chyba
EDIT chyba
Naposledy upravil(a) godlike dne pát 27. dub 2007, 21:45, celkem upraveno 1 x.
- Walpeerr
- Začátečník
-
- Vivec
- Středně pokročilý
- PetrB
- Začátečník
- Vivec
- Středně pokročilý
všechny desky s dvěma PCIe uměj sli nebo CF, jen je to blokovaný ovladačema, buť stačej (myslim) starší drivery nebo hack ovladačů, chlubit se tim samozřejmě nemůžou protože to není oficiální fíčuraPetrB píše:podle mě umí jen crossfire, kdyby totiž uměla SLI tak se s tím budou imho někde chlubit, což nedělají (na rozdíl od crossfire)
- Soto
- Nováček
-
USB porty
Niekde sa tu riesilo vypadavanie USB portov...ako sa to nakoniec vyriesilo? Mam totiz modem na USB port a to neni bohvieco, ked sa musi stale prihlasovat...nedajboze ked nieco stahujem...popripade ako sa to da v tomto threade vyhladat?
Gigabyte 965P-DS4, C2D E4400, Arctic Freezer 7 Pro New, Sapphire HD 3850 512MB + Accelero S1 pasivne, 4x1GB A-Data Vitesta 800MHz, Samsung SH-183A SATA, Hitachi 320GB SATAII, Seagete 160GB IDE, WD 250GB AVJS SATAII, Enermax Liberty 500W, Akasa Zen black
- Soto
- Nováček
-
SATA DVD mechanika
Dalsi taky mensi postreh, okrem vyssie uvedeneho problemu s USB portami. Mam SATA DVD mechaniku Samsung SH-183A a mal som problem s vypalovanim. DVD sice vypalila v poriadku(skusane na stolovom prehravaci), ale nevedela ho nacitat. Potom som skusal vymazat DVD+RW a neustale vyhlasovalo chybu pri vymazavani. Tak som ju prehodil zo zlteho SATA konektoru do fialoveho a ten som v BIOS-e zapol na IDE mod. Uz napalovacka funguje...mozno to niekomu pomoze...
Naposledy upravil(a) Soto dne úte 1. kvě 2007, 23:12, celkem upraveno 1 x.
Gigabyte 965P-DS4, C2D E4400, Arctic Freezer 7 Pro New, Sapphire HD 3850 512MB + Accelero S1 pasivne, 4x1GB A-Data Vitesta 800MHz, Samsung SH-183A SATA, Hitachi 320GB SATAII, Seagete 160GB IDE, WD 250GB AVJS SATAII, Enermax Liberty 500W, Akasa Zen black
- ChrastyII
- Začátečník
- Soto
- Nováček
-
Sakra to je divne...A ako mas nastaveny BIOS? Mas ho v AHCI mode?