Mám problém s X1650Pro AGP ve Windows Vista. Po instalaci catalystů 7.3 i 7.4 se nenainstalují ovladače a při pokusu o spuštění CCC to hodí následující hlášku:

Nevíte někdo v čem je problém? Díky
Moderátoři: morke, Walker1134

Takže ti to předtím házelo taky tuhle chybu? Vzhledem k tomu, že nepoužívám NOD32 a navíc jsem catalysty instaloval hned po instalaci systému, tak u mě to antivirem nebudeclkmaster píše:Instalace Catalystu 7.2 ve WinVista se mi taky nezdarila - problem byl v antiviru NOD32. Stacilo ho vypnout a pak byla instalace v pohode. Update na 7.3 a pak na 7.4 uz byl v pohode - problem byl jen pri prvni instalaci.

Presne tu stejnou chybu ne - u mne proste instalace probihala zdanlive v poradku, akorat behem ni mi to oznamilo nejakou chybu (ted uz si presne nepamatuju jakou). A kdyz jsem pak chtel spustit CCC, zobrazilo se jen jednoduchy okno, kde neslo vubec nic nastavit. Pochopil jsem, ze nedoslo ke korektni instalaci driveru. Tak jsem trosku zaguglil a zjistil, ze by to mohlo byt antivirem. A bylo.Buchtič píše:Takže ti to předtím házelo taky tuhle chybu? Vzhledem k tomu, že nepoužívám NOD32 a navíc jsem catalysty instaloval hned po instalaci systému, tak u mě to antivirem nebudeclkmaster píše:Instalace Catalystu 7.2 ve WinVista se mi taky nezdarila - problem byl v antiviru NOD32. Stacilo ho vypnout a pak byla instalace v pohode. Update na 7.3 a pak na 7.4 uz byl v pohode - problem byl jen pri prvni instalaci.

WV mají už v sobě podporu ULi chipsetu, nicméně na ULi M1575/M1697 je lepší starší driver z této stránky.Buchtič píše:... která má čipovku ULI...