NVIDIA NB8P-GS
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
NVIDIA NB8P-GS
Čau,
potřeboval bych poradit. Mám tady zařízení s touhle grafikou, na kterou jsem ale nějak nenašel, co je vlastně zač. Ta grafika neni důvodem, proč jsem to zařízení dostal do rukou, ale ten název mě docela zaujal. Pokud by někdo věděl, co je ten čip vlastně zač, tak by mě zajímalo nějaký info.
Jinak orientačně v 3D Marku 2006 to dá 3280 bodů, což mi nepřijde nějak moc, jestli je to něco novýho.
potřeboval bych poradit. Mám tady zařízení s touhle grafikou, na kterou jsem ale nějak nenašel, co je vlastně zač. Ta grafika neni důvodem, proč jsem to zařízení dostal do rukou, ale ten název mě docela zaujal. Pokud by někdo věděl, co je ten čip vlastně zač, tak by mě zajímalo nějaký info.
Jinak orientačně v 3D Marku 2006 to dá 3280 bodů, což mi nepřijde nějak moc, jestli je to něco novýho.
Diagon Swarm -> Můj NB blog viz. [WWW]
Je těžké být debilem, konkurence je příliš velká.
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- husky14
- Začátečník

-
- JamesDean
- Červená karta

-
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak tahle informace bohužel podléhá NDA (stejně jako typ procesoru atd)....takže i když bych se rád zmínil, tak nemůžu....jenom ta grafika je takový "vedlejší produkt" (ale vítaný).sTano11 píše:čo je to za NB? typ?
- no-X
- Středně pokročilý

- husky14
- Začátečník

-
Navic v tom NB asi core 2 duo taky nebude, a Mark06 testy sou vetsinou delany na vykonnejch sestavach, takze tech 3200b bude realnejch...no-X píše:GF8600GT dává o 50% vyšší skóre, takže těžko říct - zřejmě to bude dost podtaktovaná verze - hádal bych tak 350-400MHz. nVidia zatím o mobilních GF8 nemá na webu ani ň
- swarm
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na druhou stranu mě spíš hlavně potěšilo, že to bude za pár měsíců mainstream mezi notebookovými dedikovanými grafickými kartami a přitom se to dá i v notebooku velmi solidně uchladit.
Jen tak čistě hypoteticky....(samozřejmě že by mě to nikdy nenapadlo udělat, protože kdybych to zničil, tak si asi můžu jít hodit mašli
)....čim by bylo asi nejlepší to taktovat ve Vistách? 
husky14: Věř, že procesor tam rozhodně špatnej neni...krom toho ses tím svým tvrzením netrefil
Jen tak čistě hypoteticky....(samozřejmě že by mě to nikdy nenapadlo udělat, protože kdybych to zničil, tak si asi můžu jít hodit mašli
husky14: Věř, že procesor tam rozhodně špatnej neni...krom toho ses tím svým tvrzením netrefil