Zblaznil se mi CPU - kazda rada dobra - Vyreseno
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
socket - ach jo ty jsi knedlin, jak muze byt CPU poskodeny kdyz obcas jede? kdyby byl spaleny tak je proste DEAD!
S tim Enermaxem jsi mi dal brouka do hlavy, ja totiz zkousel pouze dva Enermaxy s tim stejnym prubehem ... zkusim ho strcit do jine desky, mam doma MSI a Asus s 650i SLI tak to tam soupnu a uvidim jestli jede CPU ... a nebo Enermax + DFI spatna kombinace ...
S tim Enermaxem jsi mi dal brouka do hlavy, ja totiz zkousel pouze dva Enermaxy s tim stejnym prubehem ... zkusim ho strcit do jine desky, mam doma MSI a Asus s 650i SLI tak to tam soupnu a uvidim jestli jede CPU ... a nebo Enermax + DFI spatna kombinace ...
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
[OT] Preco myslis? [/OT]OBR píše:Enermax + DFI spatna kombinace ...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Gerimo
- Mírně pokročilý

- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To je pravda, necital, ja len tak informativne lebo mam DFI dosku a po mesiaci mi zhorel Enermax Libery 500(550W peak)gerimo píše:Protoze si koukam necetl prispevky predtim...Ostatne jako X dalsich a hned sem pisou sva "moudra", ktera jsou uz mimo hru.
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Mr. Dirk
- Středně pokročilý

Mě to jede v poho tato kombinace už víc jak rok a žádný problém.OBR píše:No pokud to bude pravda ze DFI+Enermax no GO, tak DFI napisu mail a budu chtit uhradit naklady ... protoze z desitek desek jedina tahle s timhle zdrojem blbne ...
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Gerimo
- Mírně pokročilý

Hodne zajimave... ale hlavne, ze se to vyresilo...OBR píše:Takze zahada vyresena : CPU je naprosto v poradku, byl to zdroj tak jak jsem ocekaval hned na zacatku - ale ne tak docela, je to zaklete v kombinaci Enermax a DFI, ktera spole opravdu nejede! Se zdrojem OCZ vse jede jak ma!
Jinak tahle deska je silenej srac, v recenzi na ni nenecham nit suchou!
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
- qwertown
- Začátečník

Vivat Highlander
3x hura
3x hura
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Highlander
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- viky58
- Černá karta

-
OBR píše:Takze zahada vyresena : CPU je naprosto v poradku, byl to zdroj tak jak jsem ocekaval hned na zacatku - ale ne tak docela, je to zaklete v kombinaci Enermax a DFI, ktera spole opravdu nejede! Se zdrojem OCZ vse jede jak ma!
Jinak tahle deska je silenej srac, v recenzi na ni nenecham nit suchou!
Hmm zajimave zrovna tihle virobci
- DarkArt
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tímhle způsobem tu mám jednu poškozenou P4 2.8NW... a chová se tahkle:OBR píše:Na tom cpu nebyl oc! Ale ted z majitele vypadlo ze omylem zapnul a ihned vypnul pc a jeste nemel nasazenej chladic cpu. Ale to se mi nezda... Ze by ho tim oddelal.. A ten pak chvili jel a pak zase ne.. Nejdo tu psal ze mu to delalo a on to reklamoval, delalo to uplne to stejny?
2 OBR: Enery jsou posledně trošku víc obsíraný než je zvykem... ale ve srovnáním jak to teď válí Chieftek nebo Fortron bych to vůbec neřesšilOBR píše:socket - ach jo ty jsi knedlin, jak muze byt CPU poskodeny kdyz obcas jede? kdyby byl spaleny tak je proste DEAD!
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.