žiadne ukrajinske nemehla.sharker píše:Tie ukrajinske nemehla ma uz seru .... nemam na to nervy takze uninstal
Podla ohlasov upiratene behaju paradoxne lepsie
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
Moderátor: Baneshee
- Teffel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mas warez verzi??Teffel píše:žiadne ukrajinske nemehla.sharker píše:Tie ukrajinske nemehla ma uz seru .... nemam na to nervy takze uninstal
Podla ohlasov upiratene behaju paradoxne lepsieporovnaj si finskeho battlfielda 2142 alebo nemeckeho X-3 reunion.to je hruza.ani caa rok po vydani to nejde poriadne.a chcel by som vedieť koľko zhrabne taky nemecky programator a kolko ti rusi
ja myslim že na rusov.odviedli dobru pracu.zoštelujte si poriadne" bedne" a musi to isť.mne to ani raz nespadlo ani so savmi som nemal žiadne problemi.len kvoli pretaktovanej grafike to padalo.
Ta totiz nepada...origos jo a takovej BF2142(prigos)mi nespad ani jednou
- Teffel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vsetky mam original nikdy som nemal warezove hry.BT 2142 som mal ale som ho dal prec lebo som naozaj nan nemal nervy.potom neviem ci vysli dalsie opravne patche.uz som to nesledoval
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Teffel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
nehovor mi že BT 2142 ti v multiplay nikdy nepadal. 
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Hijacker933
- Začátečník

me to taky nehorazne padalo na ATi x1800XT, ati je trochu sazka do loterie, ne vsechny hry dycky fungujou tak jak majisharker píše:Nejake nove info o patchoch a save conventor-e![]()
Vykaslol som sa na to ... to neustale padanie ma privadza k nepricetnosti
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- scream
- Začátečník

Skusal to uz niekto? mam kartu v popise cize akekolvek zrychlenie by pomohlo:)MichiGen píše:http://bonusweb.idnes.cz/download/ostat ... hader.html
Shader mod, vraj s nim hra ide rychlejsie a lepsie vyzera, na ATI grafikach zatial nefunkcne
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zaujimave lebo pisali ze na ATI to nieje funkcne tak neviemFlegy píše:pocitil sem malinky zrychleni na svoji x1950pro, cca o 3-5fps v 1280x1024... vypada to podleme jen o trosku lip, ale pada to porad stejne a to me mr*a
SKusal som to ale mal som akoby stale otvorenu konzolu v hre a rozdiel v grafike som nevidel kopou parametrov som mal prekrytu polku obrazu aj tak to teraz nebudem hrat, asi az za mesiac po reklamacii Enermaxa
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- Hijacker933
- Začátečník

me to na 78GS nikdy nespadlo, na x1800 furt, kazdejch 10min navrat do win prinejlepsim nebo vetsinou komplet zamrz hry a na 79GS ted to pada atk jednou az 2-3h a to jen obcas a napise to chybovou hlasku,ale to je nejspis kvuli ram ,ktery pujdou do reklamace hned co dostanu novy
Bravo, PCT se uz dostal na uroven bulvaru Well done, diky omezenosti nekterych modu a adminu, co se mi nelibi to smazu, na argumentech nezalezi... to je ráj pro idioty 

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to som rad ze to fungujeFlegy píše:to michigen: v tom pripade me pomahaj nejaky spermonici nebo co. vim ze sem mel max 48fps a ted je cca 55...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
!!!SPOILER!!!
Doufám, že jsem neudělal blbost, ale tak nějak jsem dostal členství u frakce SVOBODA, tím pádem nemohu zpátky do Baru a tamní úkoly padaj. Sakra, a to jsem se nepodíval ani do Arény. Doufám, že to je přirozenej vývoj hry, protože ty imbecilové z POVINNOSTI (DUTY) mě byli beztak nesympatický... Ale jak se teď dostanu zpátky do krajních oblastí zóny, když přes ten areál, kde je POVINNOST vede asi jediná cesta?
Jinak paradox: Získal jsem členství ve SVOBODĚ, ale do jejich muničáku mě stejně nepustí, ikdyž ten dement strážnej pořád opakuje, že to je jen pro členy.
Doufám, že jsem neudělal blbost, ale tak nějak jsem dostal členství u frakce SVOBODA, tím pádem nemohu zpátky do Baru a tamní úkoly padaj. Sakra, a to jsem se nepodíval ani do Arény. Doufám, že to je přirozenej vývoj hry, protože ty imbecilové z POVINNOSTI (DUTY) mě byli beztak nesympatický... Ale jak se teď dostanu zpátky do krajních oblastí zóny, když přes ten areál, kde je POVINNOST vede asi jediná cesta?
Jinak paradox: Získal jsem členství ve SVOBODĚ, ale do jejich muničáku mě stejně nepustí, ikdyž ten dement strážnej pořád opakuje, že to je jen pro členy.
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pekne trapna "recenzia"We played Stalked and the graphics are great. The game looks great and the enviroment is beautiful, but the game play is one of the worst in quite some time. It is hard to coordinate, to find what are you supposed to do and the PDA thing that is supposed to tell you where to go and what to do is really confusing.
Unfortunately it is nota game I want to play until the end, as it's confusing and boring. I like watching the graphics but the game play is simply too bad to catch my attention and draw me away from my busy schedule.
Nejaky redaktor ktory o hrach absolutne nic nevie si sadol nejako to nainstaloval, spustil, nevedel co ma robit, kam ma ist, nechcelo sa mu citat rozhovory po 5min to vypol odinstaloval, napisal aka hrozna hra to je a isiel na pivo
http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... &Itemid=39
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě že můžeš do baru i na území povinnosti.KIMI9 píše:!!!SPOILER!!!
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A jak? Když jsem se vracel coby člen SVOBODY, tak po mě začali střílet... Nebo musím nejdřív mít u sebe ty dokumenty X-16?Nordir píše:Samozřejmě že můžeš do baru i na území povinnosti.KIMI9 píše:!!!SPOILER!!!
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- KIMI9
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Takže já půjdu pro ty dokumenty a pak se uvidí... Stejně by mě nabídli členství v Povinnosti a tam nechci, takže to bude asi jediná cesta... Zůstat neutrál jde asi jen stěží, když si tu hru chce člověk prodloužit...Nordir píše:aha ... ja to měl obráceně prvně dokumenty a pak sem byl členem svobody. Oni po mě stříleli ale ne všichni.