Linksys WAP54G v1.0 COM

Nevizuální úpravy HW, elektronika - Voltage-mody, regulace otáček, schémata... nejde o přetaktovávání.
Odpovědět
MrLama
Nováček
Nováček

Linksys WAP54G v1.0 COM

Příspěvek od MrLama »

Dobry den,
mam doma toto zarizeni a zajimalo by me jestli nekdo vi jak z nej vyvedst COM port??? Hardwarove vypada ze je na to pripraven...
Dekuji vsem za odpovedi

foto zarizeni: http://www.andrewhakman.dhs.org/gallery ... /wap54gtop
HP Compaq 6510b
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Bezvadné fotografie. Ale podle obrázku COM port není osazen. Převodník úrovní by bylo možné doplnit externě, ale podle mě tam toho chybí více. Nač vlastně ten COM chceš, co myslíš, že ti přinese?
MrLama
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrLama »

Vim, ze neni osazen, ale rad bych prisel na zpusob, jak ho pridelat. Jde mi o to abych zprovoznil seriovou konzoli, na kterou se vypisuje stav toho zarizeni. A duvod je ten, ze kamaradi "experti" tam nahrali spatny firmware a od te doby je nejake netecne ( mrtve?) vuci vnejsim dotazum :(
//edit : nebo by mi take stacil datasheet od BCM4702 / BCM4704
HP Compaq 6510b
jankop
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jankop »

Podle mě je to nereálné, protože tam nejspíš chybí celý UART.
MrLama
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrLama »

Trochu jsem hledal a nasel jsem toto: http://seattlewireless.net/index.cgi/WAP54G Myslim, ze zde pisou jak docilit tizeneho vysledku. Bohuzel nejsem natolik zkuseny abych to pospoudil. Je to takhle mozne udelat?
HP Compaq 6510b
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

Já z tim zkušenosti mám.tu 232 tam nedávej na pevno,použij třeba kabel od medemu.nemá výrobce sw na "nouzové" nahrání FW ? Pokud jo a nefunguje, je pošlozený i bootloader, ale na to potřebuješ Jtag a to asi nedáš............... kdyžtak v tomto stavu koupim...
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
MrLama
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrLama »

petr_ píše:... nemá výrobce sw na "nouzové" nahrání FW ?...
Ma, ale bohuzel ten firmware co to "zabil" nebyl originalni Linksys (byl to OpenWRT) a tak to linksys utilita nenajde (nebo spis toto povazuji za duvod proc ho nenajde).
petr_ píše:Já z tim zkušenosti mám.tu 232 tam nedávej na pevno,použij třeba kabel od medemu...
Chtel jsem se zeptat... Musel jsi tam pridavat jeste neco mimo 232 (viz. obr jako chybici soucastaka RS1)? Jako napr UART chip + prislusny krystal (viz. obr jako chybici soucastaka U25 + X1)? P.S. kondenzatory a odpory nepocitam, ty jsou doporuceny v datasheetu
HP Compaq 6510b
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Tak take mne odbornik v servisu zabil Linksys wrt54gl zabil FW OpenWRT
tak sem skouse veskere postupy co sem nasel na netu a nic nepomohlo proste death :angry2:
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Michrex
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michrex »

No COM by nebyl problem ale když tam neni COM tak tam nebudou řadiče a další cesty.... myslím že je to zbytečné přišlo by to docela na dost peněz...a pak ještě něco kde seženeš ovladací soft čipsetu toho COM ??? 8-)
MrLama
Nováček
Nováček

Příspěvek od MrLama »

Ovladaci soft nepotebujes... pouzijes HyperTerminal a jako zpusob spojeni pouzijes COM
HP Compaq 6510b
Odpovědět

Zpět na „Modifikace hardware“