Koupil jsem si vyse zmineny notebook a mam problem s zobrazovanim. Vsechno (zejmena odstiny cerne) je obklopeno blikajicimi zelenymi body. Zkusil jsem uz updatovat bios i ovladace graficke karty a nic se nezmenilo. Nevim zda se jedna o hardwarovy nebo softwarovy problem. Jiz pri nastartovani je uvodni logo ASUS obklopeno timhle zelenym odstinem a tohle neprijemne zobrazeni bylo viditelne i pred prvni instalaci Windows. Diky tomuhle problemu je nemozne pouzit notebook na sledovani filmu ci hrani her ... Pokud je to neodstranitelne doufam ze se to vyresi reklamaci. Poradite co s tim?
Edit: pouzity operacni system Vista Home Premium
zobrazovani u Asus F3TC AP008
Moderátor: Don
- srato
- Nováček
-
- breadfan
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam asus a6vm a mam podobny problem. V tmavych miestach mi blikaju cervene pixely. Deje sa to aj pri nahravani biosu, takze softwarova chyba to nebude. Navyse ked pohybem displayom, obcas pixely na cas zmiznu, alebo ich je menej, resp. viac. Je to proste hardwarova zalezitost, niekde v klbe medzi lcd a telom notebooku. Hned po skuskovom to pojde na reklamaciu
Najskor bude problem v kabli, ktory prenasa signal s vga do lcd.
Najskor bude problem v kabli, ktory prenasa signal s vga do lcd.
ASUS A6VM: Pentium 1,73Ghz, 1.5GB Ram, 80GB hdd, GeForce Go7300 256MB atd atd atd