HDD: POkud chceš výkon, tak jako systémový disk vem WD Raptor 74GBjirka.malda píše:sestava
Chladič CPU: Spíš něco typu Noctua U12
Moderátoři: Walker1134, PKBO

HDD: POkud chceš výkon, tak jako systémový disk vem WD Raptor 74GBjirka.malda píše:sestava

ako cakat v IT zmysel nema to by si cakal do nekonecna ale pockat este 8 dni na konkurenciu ktora bude mozno schopna sa myslim uz oplatiPavelXX píše:busy:
ano mas pravdu, to jsem nenapsal,ale myslim na to, uz jsem si pockal az zlevni Core Duo, pockam i na ATI AMD

CPU: K čemu?YOKOHAMA píše:sestava

jo souhlas.. dikysymbian píše:vzal bych tuhle machaniku:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=43867
to uz sem resil.. zatim sem rozhodnutej pri Intel, pokud me nekdo nepresvedci ze je nForce lepsi..symbian píše:možná bych vzal desku s čipsetem nForce 680i
Obávám se, že je jednak zbytecny a navic drahy..symbian píše:Možná bych vzal 4GB...
Mně zatím 250GB staci.. nejsem moc narocnejsymbian píše:Disk bych vzal něco většího - 500GB Samsung....

SLI a načo ?symbian píše: S nForce budeš moct mít SLi, jinak vlastně žádný výrazný změny

Ten Zalman je dobrej, v sestavě bych ho nechal, chladí dobřehawkey_II píše:diky za reakce..ten chladic promyslim, ale libi se mi Zalman i na pohled..
dobre vypada to ze disk zmenim.. asi pujdu do Samsungu a ta mechanika.. jake prednosti ma ten Samsung?