Ovladače pro GF7600 pro Windows ME_?
Moderátoři: morke, Walker1134
- martineams
- Nováček

-
Ovladače pro GF7600 pro Windows ME_?
Zdravím všechny. Mám takový velký-malý problém. Na svém PC mám kromě Win XP taky Win ME. Používám je jen občas pro nějaké aplikace pro DOS co jsem nerozchodil v DOS boxu. A některé starší aplikace které mi ve WinXP nevzal režim komptability. K vánocům jsem si nadělil GF6700 GT a ejhle. Nemůžu nikde sehnat ovladače pro WinME. Pro věci pod DOSem mě to nevadí, ale okna v 256 barvách a 60Hz opakovačce jsou otravná.
Pokud někdo nějaké řešení našel, budu mu moc vděčný. Hodně přemýšlím že si do svého sčotu ještě vrazím starou GF do PCI a tak nějak jí zkusím nastavit v HW profilu. Snad to půjde.
Pokud někdo nějaké řešení našel, budu mu moc vděčný. Hodně přemýšlím že si do svého sčotu ještě vrazím starou GF do PCI a tak nějak jí zkusím nastavit v HW profilu. Snad to půjde.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ovladače pro GF7600 pro Windows ME_?
jj, přesně tak jedine neco do PCI neco, já se taky zkoušel neco najít u modlé drivery a nic, koukni do sekce drivery a tam je o tom hodněmartineams píše:Zdravím všechny. Mám takový velký-malý problém. Na svém PC mám kromě Win XP taky Win ME. Používám je jen občas pro nějaké aplikace pro DOS co jsem nerozchodil v DOS boxu. A některé starší aplikace které mi ve WinXP nevzal režim komptability. K vánocům jsem si nadělil GF6700 GT a ejhle. Nemůžu nikde sehnat ovladače pro WinME. Pro věci pod DOSem mě to nevadí, ale okna v 256 barvách a 60Hz opakovačce jsou otravná.
- martineams
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
osobně bych provoz těchto aplikací řešil přes wmware/virtual pc na win xp/vistě.
O systémech založených na dosu si myslim svý, ale když se něakej dobrodruh najde může to zkusit tu :
http://windows98.ic.cz/
O systémech založených na dosu si myslim svý, ale když se něakej dobrodruh najde může to zkusit tu :
Naposledy upravil(a) petr_ dne pon 30. dub 2007, 21:17, celkem upraveno 1 x.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Super stránka, zkusim ty driverypetr_ píše:osobně bych provoz těchto aplikací řešil přes wmware/virtual pc na win xp/vistě.
O systémech založených na dosu si myslium svý, ale když se něakej dobrodruh najde může to zkusit tu :
Díky...
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Tak drivery nefungujou doporučuju nezkoušet nedostanete se do win!!! jen přes nouzák , tváři se to jako že ok a chce to restart, nabehne obazovka kde je "instalační program aktualizuje nastavení " a dál nic...takže nezkoušet!petr_ píše:osobně bych provoz těchto aplikací řešil přes wmware/virtual pc na win xp/vistě.
O systémech založených na dosu si myslium svý, ale když se něakej dobrodruh najde může to zkusit tu :
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Ten člověk to musel testovat...možná to nekomu běží, stačí pak v nouzáku odebrat VGA a nabehne to bez driverů a pak použit driver cleaner...petr_ píše:nj, psal jsem dobrodruh.Já to opravdu nezkoušel.Jen bych tě poprosil, jestli bys mohl tomu člověku napsat, jak se věc má a aby tam dal aspoń varování.
- petr_
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: