jaky fotak

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Protom@n
Nováček
Nováček

jaky fotak

Příspěvek od Protom@n »

caute vsetci,chcel by som si kupit fotak( nejaku zrkadlovku). Chcel by som sa spytat ci by mi nemohol niekto poradit co je vo vseobecnosti lepsie : Canony alebo Nikony? diky moc
CPU:intel p4 northwood 3.0 Ghz MD:asus p4p800 E-deluxe VGA: ATI radeon 9600Pro 128MB HDD: Samsung SP120GB SATA ,RAM: twinmos 512MB+apacer 512MB, Drives: NEC DVD_RW nd_1300A, CPU FAN:AC freezer 4,Fans: 2*sunbeamtech 1900 rpm,mys: logitech mx610,LCD:acer AL1721
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

To samy co dred pod tebou - Vis vubec co chces?
1)Zrcadlovka neni jen cvakani.... a mas do zacatku ca 25 000 kc?
2) Nebo jsi myslel takzvanou EVF zrcadlovku (ktera nema s klasickou zrcadlovkou mnoho spolecneho) v cene kolem 8-15000?

V obou pripadech si o tom nejdrive neco nastuduj abys:
1) Nevyhodil penize a nebyl seredne zklaman.
2) Nepokladal takovehle dotazy.

A aby ses "neskorpil" ze jsem ti neodpovedel co je lepsi.... hehe - Kazda z tech znacek ma jine prednosti ;-)
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

na DSLR nemusí mít nutně 25,000-30,000
dají se sehnat "jeté" zrcadlovky, podařilo se mi najít na

Kód: Vybrat vše

www.mobilpohotovost.cz
velmi levné DSLR já osobně bych přemýšlel na NIKON D70 nebo novým SAMSUNGEM, ceny ti neřeknu, zrovna nefungují
AMD 3000+ 892 MBram 410Mhz MB MSI K2N2 ULTRA 2
NV6600GT 580@1130 22"monitor :-)
SB audigy 2X50Wrepro 3 pásma + zes. TECHNICS
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

Bum.No1: A ty bys jako uplny zacatecnik kupoval jetou zrcadlovku? :lol:
Tam je tolik veci co se muzou podelat...Ja bych si tohle neriskl.

Hlavni co jsem tim chtel rict je ze ten clovek pravdepodobne nema paru co chce. Cena je podruzna. :wink:

btw a kdyz uz tak rozhodne ne v mobilpohtotovosti a le bud u Pazdery nebo Fotoskoda. Ale jak rikam, kupovat jako uplnej zacatecnik bez zkuseniosti jetou zrcadlovku...to chce odvahu.
bum.no1
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bum.no1 »

TO SX2 já právě chtěl zrcadlovku, ale nějak nebyly finance, strach bych z toho neměl, na mobil... dávají záruku
AMD 3000+ 892 MBram 410Mhz MB MSI K2N2 ULTRA 2
NV6600GT 580@1130 22"monitor :-)
SB audigy 2X50Wrepro 3 pásma + zes. TECHNICS
sx02
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sx02 »

bum.no1 píše:TO SX2 já právě chtěl zrcadlovku, ale nějak nebyly finance, strach bych z toho neměl, na mobil... dávají záruku
No to je super, vytahnout dred pul roku starej :-)
Jsem si musel precist co jsem vubec napsal.

No kdyz jsi koupil a neprohloupil tak nemas co resit. Ale zajimalo by me jak by jsi u nich reklamoval spinavej cip, blbe ostrici objektiv apod... u tehle firem ktere se nespecializui na fotaky jsou takovy nakupy dost na hrane a vzdycky zavisi na jejich dobre vuli co ti uznaji a co ne. :wink:

Navic logicky kam asi bude smerovat clovek kterej chce prodat fotak ne- zrovna koser? (nemusi byt kradeny ale spis treba ze mu upadl nebo neco nefunguje) Rozhodne nepujde k odbornikum kde proveri prvni posledni. Ja mit takovej fotak, sel bych do mobilpohotovosti. Znam par lidi co kdyz utopi mobil tak drive nez se podela ho streli tam. Nemam duvod neverit ze neco takovyho by nekdo neudelal s fotakem. :wink:
slivamichal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od slivamichal »

To že zkoušejí první poslední s tím nemohu souhlasit. Typicky třeba fotoškoda. Když jim řekneš, že si u nich chceš rovnou koupit něco nového, tak to ani neprohlížej a rovnou to od vás vykoupí.
Toť alespoň moje zkušenost. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“