Doom 3

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Teffel píše:ja tiez velmi rad hram tuto hru stale dookola .ja som toho nazoru ze clovek si ju ozaj vychutna az ked ju hraje po niekolky krat.(jak kazdu dobru strielacku)a jak pise Sentenced , nohovoriac o tom ze teraz ju mozeme hrat v plnych detailoch ,plny AF je to parada.kdez to v case vydania sa nedala kvoli nedostatocnemu hardwaru ani poriadne hrat nie este vidiet pekne detaily
Souhlas.

Sice se všude říká, ze první je hratelnost a pak až grafika, ale pokud neni grafika, tak neni hratelnost - zvlast u hry tohodle typu. A kdyz jsem to kdysi davno zapnul na R9800 a vypadalo to jak vyblitej oběd, je jasny, ze me to nechytlo.

Dneska - a to je to od vydání 3 roky - ta hra vypada dokonale. Byla mirne nadčasová. Hry od ID zrajou jak víno :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Teffel
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teffel »

skoda ze vsetky dobre strielacky su nadcasove.aj v buduce tiuli by clovek najradsej zalozil do suflika a cakal na poriadny hardwer ,ked to bez skubnutia paradne pojde aj na plne detaily.ale ked clovek navstevuje toto forum a nechtiac stale cita vyroky tych pretekarov"ja ji udelal za 8hod" ja videl 3 konce"pritom zazitok z hry ani nevedia co je,tak to cloveka laka hrat na slabom hardware a pritom sa zlostit ze to skube
Case Thermaltake VD4000BWS,E6600 3.70 Ghz,Asus Striker Extreme,4x 1GB A-DATA 930Mhz, 8800GTX,2xRAID-0 4x Barracuda ES 250GB 16MB,Creative X-FI Fatal1ty,Enermax Galaxy 1000W, BenQ FP241W,Logitech Z-5500,Sharkoon X-Tatic 5.1,Key G 11,Razer Copperhead,
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

Sentenced píše:Ja ho hraju uz asi po 3. nebo 4. :roll: Na současnym PC to vicemene furt drží 60FPS pri zapnutym Vsyncu, vse na plno, to je radost koukat a hrát. Dávám si level denne na odreagovaní a nemá to chybu :) Hezky v klidu, vychutnavam kazdou novou místnost, vyborná vec.
Vždy mě pobaví to tvé opětovné nadšení :-D ..dle tvého vzoru, už jsem nainstaloval ... ale stále mi vadí ta nízká kvalita textur prostředí, zbytečně to odflákli.. :x
K té Vsync -- to přeci bez ní ani hrát nelze.. :roll:
Fousek píše: to by me taky zajimalo ktera first person akce te po DOOM3 zaujala vice.
I když je dotaz směřován na uživatele shadow -- Riddick mi vyrazil dech - naprosto.. :inlove:
Btw: Mohli by jsme založit hlasování o nejlepší First-Person Action. 8-)
Naposledy upravil(a) Dawe111 dne stř 2. kvě 2007, 14:52, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jj, textury by na tom mohly bejt určite líp, ale jak jsem psal - ta hra je stará 3 roky, tak chteli aby se to aspon na nečem dalo už tenkrat hrat :)

Pri nastavení naplno to vicemene jde - kvalita je hodne slušná, hodne mi pridal AA, o tom jsem si v dobe vydaní mohl nechat jen zdát a to jsem nemel uplne průmernou grafiku :roll:
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Dawe111 píše: Btw: Mohli by jsme založit hlasování o nejlepší First-Person Action. 8-)
Doom III by to aspoň u mne určitě nebyl :roll: (spíše takový Terminator: Future Shock)

Já bych v případě Doom III spíše hovořil o herní obsolentnosti, než nadčasovosti, a spíše než o zrajícím víně, o nahořklém víně :). edit: resp. nakyslém :).

Jinak pochopitelně, když není grafika, může být i suprová hratelnost, viz třeba gorilla.bas :)

Kód: Vybrat vše

http://en.wikipedia.org/wiki/Gorilla_(computer_game) 
show must go on..
Dawe111
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Dawe111 »

shadow píše: Já bych v případě Doom III spíše hovořil o herní obsolentnosti, než nadčasovosti, a spíše než o zrajícím víně, o nahořklém víně :).

Jinak pochopitelně, když není grafika, může být i suprová hratelnost, viz třeba gorilla.bas :)
Nicméně to zkusím, třeba dosáhnu pochopení a euforie, jako Sentenced :-D
Zřejmě jsem asi jediný na světě, který považuje grafiku za součást hratelnosti..graficky špatná hra mě prostě nebaví -- ta neostrost textur prostředí i když je to na maximum včetně AF16x, mě vyloženě rozčiluje.. :)

//
Sentenced píše: Sice se všude říká, ze první je hratelnost a pak až grafika, ale pokud neni grafika, tak neni hratelnost - zvlast u hry tohodle typu. A kdyz jsem to kdysi davno zapnul na R9800 a vypadalo to jak vyblitej oběd, je jasny, ze me to nechytlo.
Přesně 8-)
Naposledy upravil(a) Dawe111 dne stř 2. kvě 2007, 15:15, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

2Shadow:
DIII je proste čistá zabava a atmosfera, nic víc, nic mín :) Stačí otevrít oči a prohlednout, taky jsem byl zaslepený.

A než hrat multižanrovy splacaniny, radeji si dám čistou herní esenci v podobě DIII po pátý.

Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Sentenced píše:2Shadow:
DIII je proste čistá zabava a atmosfera, nic víc, nic mín :) Stačí otevrít oči a prohlednout, taky jsem byl zaslepený.

A než hrat multižanrovy splacaniny, radeji si dám čistou herní esenci v podobě DIII po pátý.
jj, netřeba přemýšlet jen střílet všechno :)
Akorát se to dalo hrát jen v noci a z kvalitním zvukem jinak to byla nuda....kdyby to nemělo jméno tak nevim nevim....
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Mailen
Začátečník
Začátečník

Doom 3 - 16:10 1680*1050

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, snažím se rozchodit Dooma 3 na 1680x1050 ale ani podle zahraničních serverů mi to jede pořád 4:3 a alá 640x480 - 1600x1200... může někdo poradit? Díky. :?
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

najdi si tu niekde link o widescreen hrach, tam to je, a urcite to funguje.
http://www.widescreengamingforum.com/sc ... /doom3.php
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

mrkni na widescreengamingforum

///me zase predbehli :wink:
Naposledy upravil(a) IkE Blaster dne ned 9. zář 2007, 10:15, celkem upraveno 1 x.
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

nevite nekdo jaky je prikaz do konzole pro doom3 na neomezeni fps?
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

NEZNALEC píše:nevite nekdo jaky je prikaz do konzole pro doom3 na neomezeni fps?
Nemyslíš spíš vypnutí Vsync ? Pač omezeny fps by to mít nemelo ...

NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

JE U DOOMA 3 je fps nastaveno na max 60fps to ste si nevsimli? a vim ze byl prikaz kery toto vypinal...
Intel q9300 @ 3,5Ghz - do 1.29V :-( / Asus P5Q PRO / 2GB DDR2 Kingston HyperX 800MHz @ 917Mhz / Asus GTX260 @ 756/1512/1260 / Fortron 700W / SB X-Fi extreme audio / Samsung 2243NW 22" / repro Genius HT 5000
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

NEZNALEC píše:JE U DOOMA 3 je fps nastaveno na max 60fps to ste si nevsimli? a vim ze byl prikaz kery toto vypinal...
co treba /com_maxfps "xxx"?
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

diky za tip ale tendle nefunguje :(
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Vy co tady D3 furt neco vycitate by ste si meli zahrat RESURRECTION OF EVIL, ten do D3 pridal to malo co mu chybelo... Podle me je to jeden z nejlepsich datadisku co kdy vysel!
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

NEZNALEC píše:diky za tip ale tendle nefunguje :(
pokud nejde toto, tak zkus jeste tohle: set(a) com_maxfps "xxx"
NEZNALEC
Žlutá karta
Žlutá karta

Příspěvek od NEZNALEC »

no jo uz to konecne nepise ze ten prijaz to nezna :)
jenze skutecnost je takova ze ja to potreboval do hry quake wars kera je na D3 enginu a pousti do obrazovky pouze 30fps ale tento prikaz sice uzna ale bohuzel hodnotu fps nezmeni ach jo :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“