Pinacle Studio 10 Plus

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
romis
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Pinacle Studio 10 Plus

Příspěvek od romis »

Please lidi potřeboval bych vědět jak nastavit propojení menu v Pinacle Studiu,moc to potřebuju..napište děkuji
AMD Athlon 4000+ jádro san diego,DFI lan party nf4 ultra-D skt939,GeForce 8600GTS,2GB (DUAL 2x1GB) DDR433 Corsair Twinx XMS PRO 2-3-2-6, LED,CoolerMaster FOX Centurion 5 CAC-FX5-UW, černo/stříbrný,NEC DVD±RW ND-3551, 16x8x/8x±R9, LabelFlash, bulk, černá
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Pinacle Studio 10 Plus

Příspěvek od Dzin »

romis píše:Please lidi potřeboval bych vědět jak nastavit propojení menu v Pinacle Studiu,moc to potřebuju..napište děkuji
Nevim jak v 10tce ale mám 9tku a tam je to jednoduchy...normalne nastav stop značku...pravej myšák na timelinu nahoře jak je čas a tam je vyber z položky navrat do menu :) snad to bude stejny :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Lidi mám problém. Pracuji v pinaclu 10.7. Udělal sem si asi hodinu a půl dlouhej projekt a mezi jednotlivýma scénama mám daný plynulý přechod takové to plynulé prolnutí obrazu. v náhledu je vše ok ale jakmile to vyexportuju do jednojakého souboru a nebo vypálím rovnou na dvd tak místo plynulého přechodu to jenom zeleně bliká a obraz se ztratí uplně do pozadí a jakmile přechod zkončí video zase pokračuje dál. nevíte někdo co s tím?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

BananaYoe píše:Lidi mám problém. Pracuji v pinaclu 10.7. Udělal sem si asi hodinu a půl dlouhej projekt a mezi jednotlivýma scénama mám daný plynulý přechod takové to plynulé prolnutí obrazu. v náhledu je vše ok ale jakmile to vyexportuju do jednojakého souboru a nebo vypálím rovnou na dvd tak místo plynulého přechodu to jenom zeleně bliká a obraz se ztratí uplně do pozadí a jakmile přechod zkončí video zase pokračuje dál. nevíte někdo co s tím?
Hodně lidi si stěžuje na 10tku...zkus patch jestli je, nebo jiny prechod....napiš na podporu..
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Patche mám všechny, podpora je jenom anglická nebo aspoň o české nevím a anglicky neumím. myslím si jestli se to nějak nehádá s mýma kodekama v PC. zítra to zkusím instnout na čistý win a uvidím co to udělá pak.
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Zdravím, píšu svůj dotaz ještě jednou snad někdo odpoví. děkuji

Lidi pomoc už nevím co dělat. Udělal jsem si projekt ale u kterekoliho dodaného přechodu (prolnutí snímků atd.) mě obraz zezelená, začne blikat a video je tam vidět jenom trošku na pozadí. poté co přechod skončí video pokračuje v pořádku dál. myslel jsem že je to tím že se mi hádají kodeky proto sem přeinstaloval win a hned jsem tam hodil pinnacle, ale dělá to pořád. mám nainstalovaný všechny updaty a patche ale problém je tam stále. nevíte někdo co s tím?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zkus to renderovat do jiného formátu a uvidiš jestli to je kodeky...
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Vyrenderoval jsem to do všech možných formátů ale výseldek pořád stejný. jako náhled jsem to uploadnul abyste měli představu jak to vypadá
http://rapidshare.com/files/29123987/film.mpg
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

BananaYoe píše:Vyrenderoval jsem to do všech možných formátů ale výseldek pořád stejný. jako náhled jsem to uploadnul abyste měli představu jak to vypadá
http://rapidshare.com/files/29123987/film.mpg
V tom přípedě je to chyba studia....zkus jinej přechod co to udela...jako zdrojovy video je DVavi?
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

Přechod dělají všechny uplně to stejný až na myslím tři vyjímky uplně těch spešl efektů. Zdrojový video třeba v tom co sem uploadnul je default video který tam bylo jako tutoriál po instalaci ale mám i DVavi a to dělá to stejný. jestli je to chyba studia jak to že to nedělá i jiným lidem?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

na 10tku lidi jen nadávají, me 9vitka jede super ale delam hlavne ve Vegasu.
BananaYoe
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BananaYoe »

tak haluz. instl sem tam beta 10.8 patch a zmizelo to du to tesnout naplno jestli se mi to dvd vytvoří končně pěkně pak pisnu.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

BananaYoe píše:tak haluz. instl sem tam beta 10.8 patch a zmizelo to du to tesnout naplno jestli se mi to dvd vytvoří končně pěkně pak pisnu.
jj, říkam že 10tka je neodladěná :)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“