Ochrana proti zápisu
- jandera
- Nováček

-
Ochrana proti zápisu
Zdravím, potřeboval bych poradit. Pokazde, kdyz se snazim kopirovat soubory, tak se mi napise chyba, nemozno kopirovat, pristup byl odepren, odstrante ochranu proti zapisu, ale i kdyz zmenim atribut jen pro cteni, tak se mi nechteji soubory prepsat. Predem dik za radu
- likc
- Začátečník

-
- jandera
- Nováček

-
Kopiruju z jednoho disku na druhy, nebo z cd romu na cecko. Co se tyka pocitacu, jsem spis analfabet, takze navim, kde zjistim jaka mam nastavene prava. Proste jen zkousim zkopirovat jeden soubor do jine slozky a vzdy mi to napise, ze to neni mozne at zrusim ochranu prori zapisu, kdyz zmenim atribut pouze pro cteni, tak to stejne nejde. Pretahl jsem ten soubor s cd romu do dokumnetu a zkusil ho zkopirovat do te slozky znovu a stejne me to nepovolilo.
- likc
- Začátečník

-
Pokud to je Tvuj soukromy PC, tak co se prav tyce, tak tam asi problem nebude. To by Ti je nekdo (spravce vlastnik PC) musel omezit.
Tim ze zmenis atribut jen na cteni si nepomuzes. Tento atribut zabrani pouze zmene daneho souboru.
Nemuzes mit dva stejne pojmenovane soubory v jednom adresari, to asi vis. Win ti v pripade, ze se o to pokusis ten soubor prejmenuji na kopie-nazev souboru a nebo Ti nadaji.
Pokud Ti nejde na C: vytvorit adresar a do nej libovolne vytvaret soubory, tak je neco hodne spatne...
Tim ze zmenis atribut jen na cteni si nepomuzes. Tento atribut zabrani pouze zmene daneho souboru.
Nemuzes mit dva stejne pojmenovane soubory v jednom adresari, to asi vis. Win ti v pripade, ze se o to pokusis ten soubor prejmenuji na kopie-nazev souboru a nebo Ti nadaji.
Pokud Ti nejde na C: vytvorit adresar a do nej libovolne vytvaret soubory, tak je neco hodne spatne...