No tak som zavítal na www.svetpda.cz pre nijaké to info
Ale stále neviem čo za typ, model mam vybrať.
Tak pls kto sa aspoň troch vyzná v tom nech mi helfne
PDA cca pod 4000SK tu
THX
Vítané funkcie: možnosť pridať pamäťovú kartu, SIM, foťák,
A ak máš mobil čo podporuje JSR-75 (možnosť cez java aplikácie pristupovať na súborový systém telefónu, majú to takmer všetky siemensy a nokie 60kovej rady) tak môže použiť ReadManiac ten vie otvárať .txt súbory uložené na mobile, dá sa aj v ňom aj vytvárať aj aplikácie so zabudovanými textami.
Keby mi niekto chcel písať tak radšej na Jabber/GTalk - bruno.kremel(at)gmail.com NB:MacBook Pro 13" 7,1:CPU:Intel Core 2 Duo P8600@2,4GHz, VGA:nVidia GeForce 320M, RAM:4GB 1067MHz, Display:LG W2452T 24", Sound:E-MU 0202 USB + PP 4xEL34 elektrónkový zosilňovač 2x40WPowered by: Mac OS X Snow Leopard 10.6.4
James S píše:a co mobil?
já mám SE K750i a pomocí TequilaCat BookReader si všechny textové soubory převedu na .jar a v mobilu nainstaluji a pak už jen čtu
mám moto L7 takže to bude mať taký efekt ako pri mp3 prehrávači
ale inak dik za nápad
si snad delate srandu, pouzivat mobil jako e-knizku, to je pomalu vrazda na tom mini displeji, kdyz to chces jen na cteni tak si kup neco starsiho, bohuzel na tom webu tam nic levneho ted neni, palma bych asi nebral protoze maji ve spodni casti tu dotykovou plosku tudiz mensi displej ctvercove rozliseni, jinak co jsem mel MDAcka tak s pasivnim displejem se dalo cist pohodlne i na slunci a mohl jsi mit vyple podsviceni, tudiz vetsi vydrz baterie, ted mam aktivni displej a ten je kdyz slunko sviti fest hodne spatne citelny. nejlepsi obejit nejake zastavarny a koupit nejakeho shit acera, nedavno znamy v bazaru vykoupil acera za myslim 2500kc
Starý Palmy sice mají dole dotykovou plošku, ale zase s monochromatickým displayem mega dlouho vydrží baterky... Sestra jeden má a používá ho právě na čtení knížek. Já se svým PPC jí tu výdrž jenom závidím... :/
<big>lama píše:si snad delate srandu, pouzivat mobil jako e-knizku, to je pomalu vrazda na tom mini displeji, kdyz to chces jen na cteni tak si kup neco starsiho...
hmmm a ty si na mobilu nečteš SMSky? já vím, knížka je trošičku delší , ale je to naprosto v pohodě, navíc když je celý displej vyhrazen jen pro text
no osobne bych byl pro nejakyho starsiho palma (ono kovovy telo, vydrz cca tejden kdyz budes kazdej den cist) cernobilej display, ktery je citelny i na slunci
Už som sa rozhodol pre PDA z druhej ruky. Zatiaľ sa iba zoznamujem s výrobcami a jednotlivými typmi na trhu.
Predstava:
1, Os od mrkvosoftu (win):oops:
2, dotykový displej (bez klávesnice)
3, displej min rozlíšenie: 240x320 a viac s 65536
4, možnosť pridať pamäťovú kartu (asi u všetkých už je)
5, stereo výstup (MP3)
6, vítaná je aj funkcia použiť SIM kartu
Tých 4.000SK som ochotný obetovať. (Som z sr takže bazárové ponuky z čr nemusíte hľadať ak iba nie nijaký konkrétni model chcete odporučiť)
Zatiaľ sa mi pozdávajú modely od HP, Acer a Asus
Ak máte skúsenosti s PDA tak by som bol rad keby že mi dáte rady na aké veci mám dozrieť pri výbere! Ak budem mať niečo vybrané dám vedieť.
pokud stojis o neco s win a s podporou GSM tak do 4 tisic mozna MDA Compact (i kdyz nevim jaky jsou bazarove ceny na slovensku)... nebo MDA I (v CR ho prodaval T-mobile)
Acer N30 za 5000Sk Dosť často sa stretávam s týmto typom! Prečo? ASUS MyPal A620 za 5000Sk
IPAQ 4150 za 4500Sk
Palm one Zire 72 za 3000Sk Palm Tungsten T3 za 3500Sk
HP iPAQ rz 1710 za 3500Sk s 2 rok záruka
pokud to chces na cteni tak to neni moc dobra volba (ma hodne jemne body)... a na slunicku uvidis prd.... a nemysli si ze to vydrzi dyl jak 5h cteni bez nabijeni (ono podsviceni docela dost zere... a na svetle prd uvidis)
palda píše:pokud to chces na cteni tak to neni moc dobra volba (ma hodne jemne body)...
Presne naopak, jemne body jsou na cteni vyhoda. Pismo je jemne a i mensi je vyborne ostre a citelne. Nepocital bych ale s delsi vydrzi nez 4h pri nizsim podsviceni.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W