Pomalé kopirování na Barracuda Saegate 120 S-ATA
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Radik
- Začátečník

-
Pomalé kopirování na Barracuda Saegate 120 S-ATA
Dobrý den všichni. Mam teď 2 stejné disky Barracuda Saegate 120 S-ATA.Když kopíruju z jednoho na druhý, rychlost je jen kolem 20 MB/s.
Zdá se mi to hodně málo, protože když přidám Maxtor (ne S-ATA) tak z něj mi to na S-ATU kopiruju i 57 MB/s.
Nevíte čím to je? Děkuji.
Zdá se mi to hodně málo, protože když přidám Maxtor (ne S-ATA) tak z něj mi to na S-ATU kopiruju i 57 MB/s.
MB: ASUS P4P800, i865PE -- CPU: P4 3,4C HT -- CHLADIČ: Zalman CNPS7000A-Cu -- RAM: 4 x 512 MB DDR 400MHz (Dual Channel Kingstone) -- VGA: Sapphire ATI Radeon 9800Pro @ 425 a 770 (VGA Silencer + Hercules Ramsinky) -- HDD: 2 x Saegate S-ATA 120 GB 7200rpm, 8MB Cashe -- ZDROJ: Levicom X - Alien 500 Watt - Blue – OS: Windows XP Professional
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomalé kopirování na Barracuda Saegate 120 S-ATA
vyskusaj vymenit kabel datovyRadik píše:Dobrý den všichni. Mam teď 2 stejné disky Barracuda Saegate 120 S-ATA.Když kopíruju z jednoho na druhý, rychlost je jen kolem 20 MB/s.
a ked to nepojde skus k niekomu zajst a vyskusat to tam ci to nieje nahodou radisc a ked to aj tam bude robit tak ich daj reklamovat
- Radik
- Začátečník

-
Re: Pomalé kopirování na Barracuda Saegate 120 S-ATA
vyskusaj vymenit kabel datovy
a ked to nepojde skus k niekomu zajst a vyskusat to tam ci to nieje nahodou radisc a ked to aj tam bude robit tak ich daj reklamovat
[/quote]
zkusim ty kabely,,diky
zkusim ty kabely,,diky
MB: ASUS P4P800, i865PE -- CPU: P4 3,4C HT -- CHLADIČ: Zalman CNPS7000A-Cu -- RAM: 4 x 512 MB DDR 400MHz (Dual Channel Kingstone) -- VGA: Sapphire ATI Radeon 9800Pro @ 425 a 770 (VGA Silencer + Hercules Ramsinky) -- HDD: 2 x Saegate S-ATA 120 GB 7200rpm, 8MB Cashe -- ZDROJ: Levicom X - Alien 500 Watt - Blue – OS: Windows XP Professional
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Radik
- Začátečník

-
MaWa píše:to je sestava viz podpis ? použitý je ICH5R sata řadič nebo tam je ještě ten silicon ?
Je to sestava tak jak je v popisu. Akorat tam jeste pribyla jedna S-ATA. A tyky mi prijde,ze ta rychlost. kdyz kopiruju mezi 2-mi S-ATAmi hodne kolisa,,treba i o 10 -15 MB klesne rychlost dolu. Na MAXTOR a z MAXTORU je vse v poradku.
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
chtělo by to vyzkoušet jíný SATA disk a kopírovat mezi jednou sata barčou a tím dalším sata diskem. vypadá to totiž, jakoby se oba SATA konektory na desce dělily o jeden SATA port - což je bohužel možné a snižuje to výkon.
myslel jsem, že se to používá jen u high-end řadičů (třeba na 8-12 disků), kde na nich není místo na např. 8-12 sata chipů, takže tam jsou jen 4-6, které se starají vždy o dvojici portů
težko říct
myslel jsem, že se to používá jen u high-end řadičů (třeba na 8-12 disků), kde na nich není místo na např. 8-12 sata chipů, takže tam jsou jen 4-6, které se starají vždy o dvojici portů
težko říct
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Radik
- Začátečník

-
Asi más pravdu a dělí se o to. Rikám, s jiným diskem jsou obe SATY rychle.MaWa píše:chtělo by to vyzkoušet jíný SATA disk a kopírovat mezi jednou sata barčou a tím dalším sata diskem. vypadá to totiž, jakoby se oba SATA konektory na desce dělily o jeden SATA port - což je bohužel možné a snižuje to výkon.
myslel jsem, že se to používá jen u high-end řadičů (třeba na 8-12 disků), kde na nich není místo na např. 8-12 sata chipů, takže tam jsou jen 4-6, které se starají vždy o dvojici portů![]()
težko říct
Děkuji