Nefunkční CD/DVD-ROM mechanika pod Windows XP - LG GSA-H10N

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Hofec
Nováček
Nováček

Nefunkční CD/DVD-ROM mechanika pod Windows XP - LG GSA-H10N

Příspěvek od Hofec »

Ahoj všichni,
potřeboval bych poradit s jedním delikátním problémem týkající se mé mechaniky na stolním počítači - model LG značka HL-DT-ST DVDRAM GSA-H10N.
Po zapnutí PC se mi normálně nabotuje, dříve samozřejmě jela, i když chci znovu nainstalovat např. Windows XP tak se mi instalace v pohodě zapne, když si ji nechám nabotovat po startu z CD....po načtení Windows XP Home se mi na ploše zobrazí -
Obrázek
A ve Správci Zařízení je toto -
Obrázek
a
Obrázek

Už si doopravdy nevím rady :( A když sem chtěl nainstalovat nový Firm Ware z http://www.techspot.com/drivers/driver/ ... tion/8578/ tak mi to hodilo zprávu:
Obrázek
Nepomohlo i Odebrání Zařízení ze správce systému a s tím související restart PC...asi je chyba někde jine,ale já nevím kde :( :?
Kdo ví alespoň něco prosím k tomu, tak áť sem napíše. Díky moc.
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Zkus Clean pack: http://www.cdrhard.cz/view.php?cisloclanku=2004100101 a mechaniku na master...
Bathory
Hofec
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hofec »

zatím moc děkuji za pomoc, vyzkouším a napíši :wink: A co jste myslel pod pojmem "a mechaniku na master..."?
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Na switchovat tak, aby byla jako Master.
Obrázek
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
Fleak
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fleak »

mam ten samej problem s mechanikou Samsung :( Mechanika v pohode sla pak vypnu PC a kdyz ho zapnu tak ji okna (visty) nedetekujou.....bios ji v pohode najde
AMD A64 3200+ Venice @ 2,7 GHz 1,575 V (TCaseMax 53°) + AC FREEZER 64 Pro | DFI nF4 ultra Infinity | PQI 4 x 512 MB RAM | Sapphire X1900 GT 256 MB no/OC | Seagate 7200.10 320 GB SATA II + Maxtor DiamondMax 10 250 GB PATA | Samsung SH-S182M | Fortron 400W - PNF | Logitech MX510 + Steelpad QcK | Sennheiser 212 PRO & Hercules XPS 2.100
Hofec
Nováček
Nováček

Příspěvek od Hofec »

Můj problém byl vyřešen, Admin je profík! Stačilo použít ten program, odkliknout ze tři dialogová okna a šlape to! 8-) To je super, fakt! :) Každopádně na switchovat - ono to totiž pár let jelo, takže tím to nebylo...mám v PC jen jednu mechaniku která je nastavená na Master a ono je stejně ještě zaplombované... :? :D
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“