Stratené ovládače

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stratené ovládače

Příspěvek od KalaShniK »

Mal som CD s ovládačmi na LCD LG L1760TQ, ale niekde sa mi stratilo... potrebujem ale súrne nainštalovať obsah tohto CDčka (hlavne ovládače)... na webstránke LG som našiel iba taký malý, ktorý obsahoval len tri súbory (vrátane .ini, ktorý keď som nainštaloval tak sa nič nezmenilo...)... pls pomôžte, kde ich zoženiem, poprípade ak má niekto LCD ako ja, či by ste mi ich nemohli poslať... dik vopred
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Já je sice nemám, ale co tě nutí takto panikařit ?? Systém si monitor najde sám. Ještě jsem snad ovladače k monitoru nikdy nedával, ale asi máš důvod. :shock:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Liquid Air Matte Black / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

jo - zatiaľ len jeden, ale neviem koľko ich bude spolu - nejde mi kvôli tomu photoshop... po preinštalácii windowsu som nenainštaloval ovládače ku monitoru, nakoľko neviem, kde sú, a keď teraz chcem spustiť PS tak to napíše nejakú chybu, že zle nakonfigurované ovládače monitoru alebo niečo také ...
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Pokud je to LG monitor tak je snad stáhneš a najdeš na domovské stránce od LG ne? Já už takhle párkrát od LG ovladače včetně FirmWare sosal :wink:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
KalaShniK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KalaShniK »

omfg veď som písal v úplne prvej správe o webe LG tak si to najprv prečítaj a potom odosielaj takéto blbosti !!!
IkE Blaster
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IkE Blaster »

a aky mas winy? u nekterych lg blbly 98 a xp sp1a
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“