Dark Messiah of Might and Magic

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Kolik to má kapitol?Jsem na začátku deváté.
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

NobodyLovesMe píše:Kolik to má kapitol?Jsem na začátku deváté.
To uz si nepamatuju,ale jak se vratis zpatky do Stonehelmu, tak uz je za chlivku konec :(
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Jak mám zabít Pao Kaie (drak v deváté kapitole),nemám moc lahviček,je na to nějaká finta?
Oneeye_IO
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oneeye_IO »

NobodyLovesMe píše:Jak mám zabít Pao Kaie (drak v deváté kapitole),nemám moc lahviček,je na to nějaká finta?
Jestli je to u hradu tak vevnitř je takový ten obří samostříl v okně. :wink:
PC: AMD Athlon II X4 640 :: Gelid Tranquillo :: Gigabyte GA-870A-UD3 rev. 2.1 :: Kingston DDR3 4GB :: Powercolor HD5750 SCS3 :: ESI Maya 44 :: Chieftec APS-500S :: Antec Three Hundred :: W7 x64
Lenovo X61: 1,8GHz :: 2GB
Miranda IM | Opera | Gimp | Inkscape | WWFSMD? I want to believe
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

dík
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Tak jsem to dohrál,docela dobrá hra,ale dost mi tam chybí body za zkušenost v boji,což prakticky vůbec nemotivuje člověka k tomu,aby některé nepřátele zabíjel,stačí kolem nich proběhnout (pavouci,zombie).Občas jsem se zasekl na laně,2 lana vedle sebe a nešlo seskočit (vždy jsem přeskočil na to druhé lano :roll:).Semtam procházely postavy jedna druhou...
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

viz 15 příspěvek od začátku

Zdarec :) pokud bys chtěl ten Dark Messiah hrát i s HDR pořipadě Antilisingem bez cukani tak zkus nastavit textury na medium mělo by to byt plynule jen s tim že ti poněkud poklesne FPS

PS: pokud nemaš zrovna co dělat tak se můžeš přidat do diskuze http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 56#7273556
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Tak sem zatím na začátku 5. kapitoly , a kromě toho že mě hra padala s modrou smrtí a sekala se v loadu je to docela zábavné. Jinak ty problémy sem vyřešil tím že jsem ve video optionu nastavil všecko na hvězdičku ( znamená doporučeno dle hry a tvé sestavy).
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Se zpozděním, ale přeci jen nějaký ten můj komentář k této hře od mých oblíbených Arcane Studios.

Tak tedy jde o hru, která nabízí vynikající old-schoolovou hratelnost a level design, který umně využívá fyzikálních možností Source engine. Bohužel o poznání horší je to už s příběhem, který je takový tuctový a jedním slovem o ničem, přesto ale hra určitě stojí za zahrání. Obzvláště v současné herním suchu na PC platformě, kdy skutečně kvalitních titulů vychází pomálu. Herní prostředí je vskutku takové old-school, i když oblečené do moderního hávu Source engine. Obrovské chrámy, propasti, terasy nad nimi, často jsem si připadal jako při hraní Rune a jiných podobných titulů minulosti (a že to byly libé pocity). Her jako Dark Messiah je v dnešní době už opravdu nedostatek a tak díky za ně. Snad jenom to mohlo být delší, ale co člověk nadělá..
show must go on..
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já si tuhle hru dost užil,od začátku jsem zlepšoval atributy válečníka a tak od půlky to byl opravdu nářez.Líbila se mi využitelnost prostředí,nezřídka jsem bitku začal vrháním sudů a beden,než došlo na meče...
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
KnOx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KnOx »

tak dneska mi tuhle gamesu pujcil kamos, hral jsem ji tak ze 3hodky a musim rict ze je super, grafika paradni :) hratelnost taky pribeh ujde
uz dlouho sem si nic tak dobryho nezahral :)
btw: dost se mi na tom libi jak de nepratelum useknout hlava ruce atd, no proste lahudka :lol: a v tom zabijeni ruznyma predmetama se vzdycky vyzivam, vemu sutr a prask do hlavy :roll:
gmn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gmn »

Tak jsem tuhle gamesu koupil kvuli cene (vyprodej za 99,-) :) a muzu rict ze me to velice mile prekvapilo. Na co ale nemuzu prijit je cestina. Hru jsem nainstaloval a potom se to cele pri instalaci MP presunulo do steamu. Kdyz potom tu cestinu po updatu hry nahraju do slozky s DM ve steamu (tam kam by se mela CZ nahrat) tak je hra porad ENG :( nejakej tip? dik
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“