-windos XP nabíhají(taková ta jezdící čárka
-majitel nechce reinstal
díky moc za rady

Protože když jsem volal tomu majiteli tak řikal že mu to našlo nějakej vir restartnul to a bylo to. HW problém bych asi vyloučil. On mu kompy normálně dělá nějakej chlápek prej a ten říká že na to stačí nějaka ultilitka, že je to virem.Ale on je někde pryč.likc píše:Pokud nejde najet do win ani v nouzovem rezimu, nejde/nerozbehne se posledni znama funkcni konfigurace (po stisku F8 ), bod obnoveni a tak, tak zazalohovat nejakou utilitkou disk/partition, resp dokuments a setings a treba win a programy a reinstalu se nejspis nevyhnes. Pokud to teda nei HW problem. Ramky nebo tak podobne.
Jak jsi prisel na to, ze je to vir?

Zkusil jsem ERD Commander 2005 a dal jsem tam obnovu co si tam windows ukládá, a už jsem to nastartoval, sice v katastrofálním stavulsdage píše:Mozna zkusit nejake live cd/dvd a zkusit to pres to nejak opravit

myslim tim něco že máš nenabíhající windows a nejsou udělaný body obnovy(nebo jak se to přesně jmenuje) a tim obnovovačem jsem myslel to že tam dáš nějaký a ono to opravý samotný windows a ty chyby který tam můžou bejt. Jestli něco takovýho vůbec je.lsdage píše:Nevim co myslis obnovovacem,
ja zalohuju windows jako celou partition (pres arconis)