problem s "šišatým" videem - nevím jak upravit
- xampik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
problem s "šišatým" videem - nevím jak upravit
Ahoj,
mám video (ukázka na http://cod2-server.xf.cz/Pod%EDl%20plas ... v%20DO.wmv) , když spustímk tak ta pani je šišatá a obraz je úplně uprostřed a dělá mi to u všech přehravačů (winamp,wmpalyer,bs_player) nevím co stím.Rád bych věděl jak bych to "roztahnul" do stran , mám Sony Vegas 7.0.
Děkuji všem za pomoc
(toto video slouží k poučení lidí jak se chovat k přířodě-ekoligie)
mám video (ukázka na http://cod2-server.xf.cz/Pod%EDl%20plas ... v%20DO.wmv) , když spustímk tak ta pani je šišatá a obraz je úplně uprostřed a dělá mi to u všech přehravačů (winamp,wmpalyer,bs_player) nevím co stím.Rád bych věděl jak bych to "roztahnul" do stran , mám Sony Vegas 7.0.
Děkuji všem za pomoc
(toto video slouží k poučení lidí jak se chovat k přířodě-ekoligie)
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- xampik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
kde se dělá poměr stran ? codecy mam takové ty codek pack all --> ale bude to přehrávat jedna paní co to max umí zapnout (aby se štourala v nastaveni apod to asi ne) chci to video už předpřipravit tak aby stačilo jen pustit , vga mam nvidia go 6100 (A standartni 81.00)Dzin píše:No a co volba poměru stran? Jiný drivery pro VGA? Kodeky máš jaké?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jak si psal na icq, že to dělá jen tohle video, pokud nejde přepnuti stran tak uprav rozlišeni ve VirtualDubmodu filtrem resize, nebo ve Vegasu, navod tadyxampik píše:kde se dělá poměr stran ? codecy mam takové ty codek pack all --> ale bude to přehrávat jedna paní co to max umí zapnout (aby se štourala v nastaveni apod to asi ne) chci to video už předpřipravit tak aby stačilo jen pustit , vga mam nvidia go 6100 (A standartni 81.00)Dzin píše:No a co volba poměru stran? Jiný drivery pro VGA? Kodeky máš jaké?
http://www.tvfreak.cz/art_doc-9AEBEFF4A ... 95C08.html
- Trinom
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- xampik
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- kocourleo
- Začátečník

BSP (BS player), MPC (Media player Classic), VLC (Videolan), KM player. Jinak řečeno, sežeň si přehrávač videa, který umí změnit poměr stran.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Já sem mu to psal na icq jak se to změní v BSPkocourleo píše:BSP (BS player), MPC (Media player Classic), VLC (Videolan), KM player. Jinak řečeno, sežeň si přehrávač videa, který umí změnit poměr stran.