Počítač se sám zapíná a po chvilce sám vypne!
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Don
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
to uz je trochu mimo ne... mimo to deska lze bezpecne odeslat na reklamaci i jinymi zpusoby
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, Samsung EVO 500GB, WD Red 1TB NVMe; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- pumpos
- Nováček

-
- subi_6
- Nováček

-
Mel jsem stejny problem jako ty a to dokonce tady ve Zline jako ty na Batovskem puldomku. Vyzkousel jsem uplne vsechno od vymeny zdroje az po zakoupeni zalozniho zdroje, ale nic nepomohlo. Problem byl v privodnim kabelu od el.dratu k pojistkam. Tento kabel patri E.Onu. Zavolal jsem je, kabel vymenili a problem byl odstranen. Ptal jsem se monteru jestli se to stava casto, ti mne odpovedeli, ze vcelku.
- Nil
- Začátečník

Já nevím subi_6 jestli to bude v těch drátech, protože nahoře v druhém patře mám starší počítač u kterého jsem takové chování neviděl a to jsem ho měl dokonce u sebe tak přes dva roky! Jinak kolem 7hod jsem jsi pujčil druhý pc jsem tu až to ted (11hod)a vůbec se nezaplo ani nevyplo prostě běží v pohodě!!
takže to zásuvkama snad nebude
takže to zásuvkama snad nebude
- Nil
- Začátečník

Tak, dneska se mi náhodou podařilo odstranit samovolné zapínání počítače
! Neměl jsem co dělat tak jsem vyčistil všechny sloty. A když jsem to připojil k síti, vůbec se to nezaplo. Řekl jsem si paráda tak už přijít na to proč se to samo vypína! Ještě jsem si všiml že na napájecím konektoru na desce jsou 3 piny opálené tak jsem je trošku oškrábal ale nepomohlo to 
- Nil
- Začátečník

Tak jsem byl zavést ten počítač konečně do servisu (dřív nebyl čas musel jsem se učit na zkoušky:-( ) a dokonce se jim podařilo zjistit že ventilátor na procesoru je opačně otočený!!!A to dělalo ty výpadky.Mám ArticCooling a ten prý nejde dat jen tak, tak mi to bylo aspon řečeno.Ale sere pes jede to a to je důležité.Takže jen pro dořešení tohoto dotazu to dopisuju