restartovani pc pri hrani cod2

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
SteveMaster
Nováček
Nováček

restartovani pc pri hrani cod2

Příspěvek od SteveMaster »

takze muj pocitac se restartuje vzdy kdyz hraju hru call of duty2.zajime je to ze to dela jen kdyz hraju nejake mapy.mam originalni verzi hry.zkousel jsem:preinstalovat hru,preinstalovat hru z jinych cedecek,preinstalovat windowsy,zkousel jsem zvysit chlazeni pocitace.moje konfigurace pocitace je:cpu:core2 duo 6300,grf:radeon x1900gt,zdroj:500w,ramky:1gb,teplota jader cpu se pohybuje okolo 30-50°C.prosim poradte mi nevim co mam delat,mam novy pocitac od vanoc.ptal jsem se sestavovatele a ten rikal ze je to neco s grafickou kartou.prosim poradte mi,zkousel jsem i stahnout nove ovladace na graf kartu a nic.zkousel jsem vypnout vpu recorver ale beze zmeny.zkousel jsme nainstalovat i intel patch ale je to furt stejne.dela to jen v cod2 v css nebo jinych hrach ne
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Hmm... no zkus nainstalovat ovladače Catalyst 5.5 . Co vím tak známí na 5.8 a víš měl podobné problémy... já taky tak sem nainstaloval 5.5 a pomohlo to... Jinak nevím... vyzkoušej tu grafiku ještě zahřát v ATIToll pomocí hledání artefaktů a uvidíš co se stane... pak napiš... :?

...
fat4l
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od fat4l »

no newiem..zdroj by to mal utiahnut ..ale len pre pripad..aka je to znacka...?...ale asi bude problem v prehrievani GK....no na druhej strane ked to robi len v jednej hre tak je to cudne.....kazdopadne si over tie teploty napriklad rivatunerom..
CPU: Intel i7 4790K 5.1Ghz MB: Asus Maximus VII Formula RAM: 4*4GB Corsair Dominator Platinum 2666CL10 VGA: Palit GTX 1080 SDD: 2x Samsung 840 PRO 256GB(RAID0) + Samsung 850 EVO 500GB PSU: SuperFlower Leadex Platinum 1200W
Dajlr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dajlr »

Tak řekl bych to asi takle, pokud by se přehřívala grafika,nerestartuje PC, pokud by byli problemy s ovladacema, nerestartuje se PC, pokud by byl vadny kus GK tak tak to je mozne lec ne pravdepodobne.
(dle meho nazoru a zkusenosti)Pokud se PC restartuje tak bych to spis typoval na pameti jestli je mas taktle tak nejspis to budou oni,pokud ne tak stejne muze byt vadny modul.Zkus memtest.Pokud ne tak pravdepodobny by byl i zdroj, jedna vec je ze na zdroji na napsano 500W a druha vec je kolik doopravdy dava.Pri plnem vytizeni GK si cucne i 2x vic. Doporucil bych sehnat si jinou ramku a jinou GK a vyzkouset je postupne vymnenit.Delalo to i znamemu ale nemel sem moznost stim neco udelat :) Je to muj subjektyvni nazor,nekdo semnou nemusi souhlasit ale nejake zkusenosti mam :) tak gl
btw hrou to tak na 99,9% nebude.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Jasne pokud to je třeba EC zdroj, tak sme doma...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

Dzin píše:Jasne pokud to je třeba EC zdroj, tak sme doma...
Nj, ale on píše, že to dělá jen v CoD2 a CSS a v ničem jiném. Zkus reinstal hry, nějaké patche na ni. Jen tak pro jistotu: Máš to doufám originál, že? :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Pavel.P.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Pavel.P. »

Dajlr píše:Tak řekl bych to asi takle, pokud by se přehřívala grafika,nerestartuje PC, pokud by byli problemy s ovladacema, nerestartuje se PC, pokud by byl vadny kus GK tak tak to je mozne lec ne pravdepodobne.
(dle meho nazoru a zkusenosti)Pokud se PC restartuje tak bych to spis typoval na pameti jestli je mas taktle tak nejspis to budou oni,pokud ne tak stejne muze byt vadny modul.Zkus memtest.Pokud ne tak pravdepodobny by byl i zdroj, jedna vec je ze na zdroji na napsano 500W a druha vec je kolik doopravdy dava.Pri plnem vytizeni GK si cucne i 2x vic. Doporucil bych sehnat si jinou ramku a jinou GK a vyzkouset je postupne vymnenit.Delalo to i znamemu ale nemel sem moznost stim neco udelat :) Je to muj subjektyvni nazor,nekdo semnou nemusi souhlasit ale nejake zkusenosti mam :) tak gl
btw hrou to tak na 99,9% nebude.
Podle mě by u ramek nastala "modrá smrt"... ale možná i ten zdroj nemusí mít fakt ten "reálný" výkon 500W... :?

...
vikicek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vikicek »

Mr. Dirk píše: Nj, ale on píše, že to dělá jen v CoD2 a CSS a v ničem jiném. Zkus reinstal hry, nějaké patche na ni. Jen tak pro jistotu: Máš to doufám originál, že? :roll:

Ehm....
SteveMaster píše: ...jen kdyz hraju nejake mapy.mam originalni verzi hry....
Dithius
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Dithius »

Já mam tak origoš CoD2 a dělá to uplně to samé, jen v některých místech ale když nemám přetaktovaný komp a nově přeinstaluji tak to přestane :oops:
CPU: AMD Ryzen 9 9950X, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Kingstone Fury Beast 2x64GB 5600MT/s @6000MT/s; GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD#1: Kingstone KC3000 2048 GB; SSD#2: Seagate Firecuda 530R 2000GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Phanteks Enthoo PRO 2; Rad: Alphacool NexXxoS HPE-45 Full Copper 420mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + Alphacool Rise Flat; OS: Custom Fedora 43 (installed ground UP from cmd nonGUI).
R.I.P.
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od R.I.P. »

Zdravim, ten zdroj je Chieftec CFT-500-A12S 500W http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=36825, takze tim to asi nebude, proste netusim co to je, nejaka neznama chyba, nesetkal jsem se s tim, btw dela to jen v cod2.....
EDIT: ten pc jsem mu sestavoval ja ..... proto to tu pisu
EDIT2:GPU ma teplotu pri hrani do 80st ...coz myslim ze je v poradku u x1900gt a prehrivani bych vyloucil...v cs:s to nedela
CPU:Intel Core 2 Duo E6400@3.2GHz+AC Freezer 7pro@54st.load, 1.320 real V | Memory: Geil DIMM 2x1024MB DDR II 800MHz 4-4-4-12 |
MB: Gigabyte 965P-DS3 | GPU: X1950XT 512MB GDDRIII | Zdroj: Chieftec 500W|Case:Sunbeamtech Samurai Black
Mouse: Logitech G5 | Surface: fUnc sUrface 1030 archetype | Keyboard: Logitech G11 | Monitor: Samsung 940BF
Eagler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eagler »

Přeinstalovat hru podle mě není řešení nebo patche, já bych to spíš viděl na vrácení na původní takty všech komponentů. Popřípadě checknul paměti, projel celej disk antivirem a jako poslední věc asi reinstal windows :/.
Taky se my někdy stává že se mi restartuje počítač ale to když omylem zavadím do tlačítka restart. :D
Gerimo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Gerimo »

PC se mi pri hrani COD2 stavalo, kdyz sem mel mocp retaktovany CPU.
Úspěch je často dítětem odvahy. - Voltaire
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Pavel.P. píše:Podle mě by u ramek nastala "modrá smrt"... ale možná i ten zdroj nemusí mít fakt ten "reálný" výkon 500W... :?
ale kdeze, WXP se muzou restartovat i bez BSOD, sou tu mezi nami uz par let a furt neznas tuhle featuru :roll:
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“