Hitachi Deskstar T7K500 Jak na SATA150?

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
tx3rf
Začátečník
Začátečník

Hitachi Deskstar T7K500 Jak na SATA150?

Příspěvek od tx3rf »

zdarec. budu porizovat disk kterej je v nadpisu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39767

a jak sem cet na CC komentare tak me docela znepokojuje to ze disk nerad pracuje v rezimu sata150.

mam totiz desku ktera ma pouze SATA a ne SATAII a bojim se toho aby mi bios ten disk detekoval.

moje otazka teda zni. Jde prepnout nejakym zpudobem na SATA150, abych nemusel disk tahnout k kamosovi do kompu a on mi prepinal softwarove na SATA?

jde mi o to jesli nahodou nema disk na zadni strane nejaky jumper jako mivaji WD a Seagaty.

diky za rady. :wink:
rumbo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Hitachi Deskstar T7K500 Jak na SATA150?

Příspěvek od rumbo »

tx3rf píše:zdarec. budu porizovat disk kterej je v nadpisu http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39767

a jak sem cet na CC komentare tak me docela znepokojuje to ze disk nerad pracuje v rezimu sata150.

mam totiz desku ktera ma pouze SATA a ne SATAII a bojim se toho aby mi bios ten disk detekoval.

moje otazka teda zni. Jde prepnout nejakym zpudobem na SATA150, abych nemusel disk tahnout k kamosovi do kompu a on mi prepinal softwarove na SATA?

jde mi o to jesli nahodou nema disk na zadni strane nejaky jumper jako mivaji WD a Seagaty.

diky za rady. :wink:
mam hitachi (ten v podpise) takisto sata2, ale v poho bezi na sata 150, ak sa nemylim a je to stale tak, tak hitachi disky nativne bezia (bezali) v rezime sata 150 a az po prepnuti sa rozbehli na sata2, co vsak neslo vratit spat..
PC: i5-2500K, AsRock P67 Performance, Kingston 2x4gb HyperX, Crucial M4 64 gb + WD 640gb, Seasonic S12II-620W, Ati HD 3870, Fractal Core 3000
Nbook: IBM Thinkpad T60 typ 1951-A47
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“