Chcel by som aby ste reagovali ako ste spokojny zo s kvalitou grafikou vykonom a dalsimi parametrami svojich notebook.
Velmi by ma zaujimalo na servis roznych znaciek- vlastnim HP nx6110 a nemozem povedat kriveho slova menil som kryt lebo mi pukol vlastnym pricinenim a mechaniku, vsetko v pohode nova cast prisla do 2 dni. vymena ihned, vsetko vsak v ramci zaruky.
Zaujimali by ma pohlady hlavne uzivatel novych Lenovo(IBM) laptopov, Acerov a Asus. Pytam sa preto lebo chcem u znacky Asus vediet ci je ta konstrukcia pant na LID fakt taka mizerna, alebo som mal iba smolu ze som videl cca 5 notebook asus a vsetkym sa kyve LID ako metronom, ked porovnam ze moj notebook ma skoro 2 roky a je ako novy, konstrukcia drzi na 1000% a ich notebooky su skoro nove asi 1/2 roka a uz pozorovat slabu konstrukciu pant. ich cena je asi 25 000Sk, je konstrukcia vyssej rady lepsia.
Zaujimalo by ma tiez velmi pohlad novych uzivatelov Acer na svojich "milacikov" , ci doslo j vylepseniu konstrukcie, alebo sa este stale stava ze pukaju pri pantach LID-ka, a vypadavaju sroby.
Prosim neberte moj nazor tak ze podla mna su notebooky Acer a Asus shity, ale zbytocne mi je notebook s dobrym procakom priemernou grafikou a na nic konstrukciou.
Prosim aby tych co budu chciet uviest svoje nazory, aby uviedli presny typ notebooku, mozte uviest vas hardware, ako ste spokojny, servis, ci by ste kupili este raz notebook od toho isteho vyrobcu.
Vsetkym dakujem za ich prispevky
PS: zaujimam sa o notebook Acer, ktore sa mi pacia vykonom - Turion X2 + X1600 za 32000 sk nie je zla cena, len trapi ma konstrukcia a popripade servis.
Este raz dakujem
![Cool 8-)](./images/smilies/cool1.gif)