CS 1.6- problem s GK

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CS 1.6- problem s GK

Příspěvek od keno 10 »

mam grafiku radeon X1300 od Sapphire (256MB, 128bit, DDR2) procesor je sempron 2.5 a mam problem mal som predtym FX 5500.. vsetky hry mi idu tak ako ist maju s touto grafikou a aj body v 3d markoch sedia... ale mam problem v cs 1.6. zo starou nebor problem mat takmer vsade pri 800*600 100FPS ale teraz mi to strasne pada dole na tejto grafike a neviem preco ked niekoho zbadam alebo co aj ked som tam sam ale v inych hrach problem nieje. skusal som aj s tym opengl dll pre ati ale ani to nepomaha :( neviete co s tym moze byt ? (na inych strankah som si vsimol ze maju z touto GK problemi aj ked skusali neoficiale drivery :( ) ale hadam to bude len v dakych nastaveniach ... :(
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

neviete kde by som sa na toto mal sytat ? (na e sports uz taka tema boa a tiez nevedeli rady :( )
Guli
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Guli »

nahod tam omega drivers z www.omegradrivers.net
CPU: Intel Pentium DC e2160 1,8@3,2GHz MB: MSI P35 Neo2 FIR VGA: Gainward 8800GT 512MB @ 700/2000 RAM: 2x2GB DDR2 Adata 800MHz
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

nepomohlo to .... este o trosilinka slabsie to ide :( ako predtym ...
Sinpa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sinpa »

Už jis to nějak pořešil? Mám stejný problém na X1950GT - na této grafice nemá nárok padat FPS pod 100
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

stale ne :( .... skusil sem i progamers.cz este chcem sa spytat na esports ale zabudol som login :D
antik0r
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od antik0r »

hmm,mal ten problem aj kamos,a dal si mensie rozlisenie a v pohode... 8-)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

hhh... noobove co si stezujou na plynulost kdyz maj pod 50fps :lol: . to me vzdycky dostava.

nevim, me jede v pohobe skoro bez kolisani (x1950pro)

(btw 800x600? dej si tam pekne 1280x1024 a i pri 60-50fps to je super hratelny) 8-)
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

sorry ale cs pri 50fps? to se neda hrat-normalne 50fps a ve smoku 20 ze? nechej si :-D
ja hraju 640x480 100fps 150Hz trosku jina kava :P
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

nevim, proc by mi melo s moji masinou klesat fps i v daleko vetsich rozlisenich pod 50fps :lol: .

presne sem vedel, cs 10lety lamici s jejich velice zajimavymi nazory.
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

laskave me nenazivej lamikem nebo bude duel :lol:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

kk, CSSko... 8-)
phz^
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od phz^ »

Flegy píše:kk, CSSko... 8-)

prave si se projevil jako lamik CSSko bych si do mysi nikdy nevzal :D
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mlč šmíde... nevis co sme si psali na icq tak to prosimte nehodnot jo :wink:
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

CSSko je hnus...
Na 9600pro jsem měl v CSku taky problém s FPSkem, bylo 50, ale prostě se to trhalo.
Teď s x1950pro mi pod 100klesne leda tak pri loadingu :)
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

vite co se mi na cskarich strasne libi? kdyz maj vypnutej frame counter tak vedej hovno, neco nedaj a vymlouvaj se na lagy/maly fps. sem to vyzkousel u cca 4 znamejch (vypnul sem jim frapse) a nakonec se ukazalo ze si stezujou na maly fps a ze se to trha (nevedeli ze meli celou dobu fps > 300 :D :D :D :oops: to jen tak na okraj.

jinak zpet k tematu. vyzkousej reinstnout widle, to je posledni zachrana... nebo kup lepsi zelezo, ale kvuli jedny hre je to blbost. (jo a nebo to teda prestan hrat :roll: )
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

flegy je videt ze o tom vis uplne s prominutim hovno. nevim ktery cskar by na fps pouzival fraps kdyz na to existuji hned 2 prikazy ve hre (cl_showfps a net_graph 1)
jinak >100 fps mas pouze s prikazem developer 1 coz se povazovano jako cheat (mas mensi recoil nez normalne)
celebrant.athlon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od celebrant.athlon »

Já bych to tipoval na špatnou knihovnu v gldrv. Na jeho kompu to prostě musí jet, když sme to ve škole pařili na Celeru 400 MHz, 128 MB RAM (Win 2k onboard) s integrovanou Intel Extreme Graphics při 10-25 fps. Stáhni si nějakej novější patch, kterej obsahuje 3dfxgl.dll.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mluvim o CSS a prikazy jsou mi ukradeny :wink:
keno 10
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od keno 10 »

ja hovorim o 1.6 ale je problem v tom ze mam rovnako FPS (rozdiel cca 3-4FPS) pri 640*480 a 1280*1024..... s FX 5500 ten problem nebol .... CSS je daco ine to je na hl2 engine a nad 30 to ide upne v pohode hrat :) .. ale 1.6 tam je to ine tam je clovek pomaolsi,menej doskoci, niektore jumpy nejdu robit... ked nema 100FPS (s developerom sa spomali ked ma nad 100) skusal som aj taktnut procak bez zmeny :( hadam dakde najdem novsie openGL driver (windowsacky)

EDIT: skusal som nacisto new widle nepomohlo :(,skusal som starsie ovladace, NVO aj omega nic nepomahalo, znizovanie detailov v ovladacoch nic ...
Naposledy upravil(a) keno 10 dne úte 8. kvě 2007, 21:16, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“