Proužek po straně obrazovky při videu

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Proužek po straně obrazovky při videu

Příspěvek od jenda.69 »

Ahoj, u některých her třeba Battlefield nebo Just Cause jsou na začátku takový ty videa a tam mam takovej problémek.
Nahoře a nalevo na monitoru mi totiž bliká (u just cause) nebo svítí (u battlefielda) jeden řádek resp. sloupec pixelů. U jedný hry bliká to, co mam jako pozadí na ploše u druhý má to má červenou barvu.
Ne že by mi to nějak životně vadilo, ale docela by mě zajmalo, co to způsobuje. Nikomu jinýmu, co jsem viděl to nedělá, tak nechápu, proč mně jo...
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Proužek po straně obrazovky při videu

Příspěvek od Dzin »

jenda.69 píše:Ahoj, u některých her třeba Battlefield nebo Just Cause jsou na začátku takový ty videa a tam mam takovej problémek.
Nahoře a nalevo na monitoru mi totiž bliká (u just cause) nebo svítí (u battlefielda) jeden řádek resp. sloupec pixelů. U jedný hry bliká to, co mam jako pozadí na ploše u druhý má to má červenou barvu.
Ne že by mi to nějak životně vadilo, ale docela by mě zajmalo, co to způsobuje. Nikomu jinýmu, co jsem viděl to nedělá, tak nechápu, proč mně jo...
Když zmeniš rozlišení taky to dělá?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
jenda.69
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jenda.69 »

Taky taky...
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
Snah
Nováček
Nováček

Příspěvek od Snah »

Mám dojem, že to dělá zapnutý antialiasing. Podrobnosti bude znát někdo kdo vidí víc do 3d grafiky
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“