Ahoj, u některých her třeba Battlefield nebo Just Cause jsou na začátku takový ty videa a tam mam takovej problémek.
Nahoře a nalevo na monitoru mi totiž bliká (u just cause) nebo svítí (u battlefielda) jeden řádek resp. sloupec pixelů. U jedný hry bliká to, co mam jako pozadí na ploše u druhý má to má červenou barvu.
Ne že by mi to nějak životně vadilo, ale docela by mě zajmalo, co to způsobuje. Nikomu jinýmu, co jsem viděl to nedělá, tak nechápu, proč mně jo...
Proužek po straně obrazovky při videu
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Proužek po straně obrazovky při videu
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;
Monitor: Samsung T240 (24" 16:10 LCD);
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Proužek po straně obrazovky při videu
Když zmeniš rozlišení taky to dělá?jenda.69 píše:Ahoj, u některých her třeba Battlefield nebo Just Cause jsou na začátku takový ty videa a tam mam takovej problémek.
Nahoře a nalevo na monitoru mi totiž bliká (u just cause) nebo svítí (u battlefielda) jeden řádek resp. sloupec pixelů. U jedný hry bliká to, co mam jako pozadí na ploše u druhý má to má červenou barvu.
Ne že by mi to nějak životně vadilo, ale docela by mě zajmalo, co to způsobuje. Nikomu jinýmu, co jsem viděl to nedělá, tak nechápu, proč mně jo...
- jenda.69
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky taky...
MB: Gigabyte EP45-DS3; CPU: Intel Pentium Dual-Core E5200 (2,5GHz -> 3GHz); RAM: A-data 2x2 GB DDR2; GPU: Gainward Bliss 9800GTX+ 512MB; Zvuk: Creative SB X-Fi Xtreme Audio; Case: Thermaltake WingRS; PSU: Corsair VX550W;