televizni karta do notebooku
- blondak007
- Nováček
-
televizni karta do notebooku
Poradte nej kartu do notebookunejlepe hibridtv, asus serie F2HF a jestli je lepší usb nebo do slotu express v computeru jich je sice dost byl tam i test ale pořád nevím jak to opravdu facha na ruzních notasech a přimo mě zajimá tento a nebo jestě acer travel mate 4101WLMI dekuji za rady
blodak007
- frogale
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
- vikicek
- Začátečník
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
- vikicek
- Začátečník
Ale ne, já mluvim o svym HP 510 PM770 ( ten má PCMCIA)
Jenom sem se tady zamíchal do vašeho témata, páč mě to zajímá.
Jenom sem se tady zamíchal do vašeho témata, páč mě to zajímá.
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
- ctrl_j
- Začátečník
-
Ale delaji, viz napr. AverMedia TV DVB-T ExpressCard[CZ]mike píše:tak do express slotu co ma asus se ani snad nedelaji ne? PCIexpres je neco jineho! pozor na to!
Ano videl, vyrabi je napr. firmy AverMedia, LifeView, Technisat.[CZ]mike píše:a videl si nekde PCMCIA TV kartu? Ani tohle snad neexsituje, a pokud jo je to spatne dostupny
[CZ]mike: I zde, ostatne jako vsude, plati zname pravidlo mluviti stribro - mlceti zlato. Pokud se v dane problematice, jak vidno, neorientujes, radeji neprispivej.
~ The difference between genius and stupidity is that genius has its limits. - A. Einstein ~
- vikicek
- Začátečník
chlape si fakt šoumen[CZ]mike píše:a videl si nekde PCMCIA TV kartu? Ani tohle snad neexsituje, a pokud jo je to spatne dostupny
http://www.alza.cz/externi-televizni-ka ... d66845.htm
MB: Asus P8P67 CPU: Intel Core i5 2500K@4,5GHz@Gelid Tranquillo Memory: A-Data 8GB DDR3 1600 MHz GK: AMD Radeon HD6870 HDD: WD Caviar Blue 1TB PSU: Seasonic S12II-520W Monitor: Samsung BX2240
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
Kluci ja jsem z maleho mestecka, u nas takove novinky nevedem. A pro rypaly, ja tam mel otaznik. To pokud jste vynechali zakladni školu 1 tridu znamena, ze se ptam.
Na NB mam PCTV analog pro. Je to do USB ale na NB mam celerona 2,6ghz. No a ten pri prehravani jen TV ma vytizeni kolem 40%-60%. Vim ,ze celeron jeste k tomu na architekture P4 neni zadny poradny cpu. Ale dal bych si na tohle majzla. Jakakoliv prace na NB potom neni mozna. Kdybych vedel ,ze se prodavaji i PCMCIA verze tak bych se podival na internetu na nejake recenze a rozhodl se mezi nima. Jneomze pred cca 2 roky byly TV karty bud do PCI nebo do USB Ale obraz tez cisty, hold kabelova TV.
kdyby byl nejaky dotaz staci se zeptat..
treba co jsem koukal na LifeView TV FlyDVB Duo do PCMICIA. Ta uz ma konektor pro digitalni antenu. Coz je do budoucna plus(me to nechava klidnym, mam kabelovou TV) ale co by bylo pro me vetsi vzruso umi PiP. Ale nebudu se rozepisovat. Kdo ma zajem tady je link na recenzi. Pokud by to bylo ciste jen pro NB tak bych se nebal jid do no. Ale skoro zadny PC nema adapter na PCMCIA kartu.. usb ma dnes uz kazda MB
http://www.trustedreviews.com/multimedi ... To-Head/p2
2vikicek: a ty jsi spamer..
2ctrl_j: pravda, mel jsem se radsi podivat okolo sebe, minimalne bych byl usetren tvoji stiplave poznamky
ja mohu z vlastni zkusenosti mluvit jen o kartach znacky pinnacle. V PC mame starsi kousek PCTV pro radio. SW aktualizace nevychazeji, a myslim ,ze ve viste uz ji nerozjedu. Nicmene neni sni zadny problem, cisty obraz, zvuk, Jen infra je do COM a ten mam jen jeden, tak to musim stridat s dat. kabelem na starsi nokiu.a videl si nekde PCMCIA TV kartu?
Na NB mam PCTV analog pro. Je to do USB ale na NB mam celerona 2,6ghz. No a ten pri prehravani jen TV ma vytizeni kolem 40%-60%. Vim ,ze celeron jeste k tomu na architekture P4 neni zadny poradny cpu. Ale dal bych si na tohle majzla. Jakakoliv prace na NB potom neni mozna. Kdybych vedel ,ze se prodavaji i PCMCIA verze tak bych se podival na internetu na nejake recenze a rozhodl se mezi nima. Jneomze pred cca 2 roky byly TV karty bud do PCI nebo do USB Ale obraz tez cisty, hold kabelova TV.
kdyby byl nejaky dotaz staci se zeptat..
treba co jsem koukal na LifeView TV FlyDVB Duo do PCMICIA. Ta uz ma konektor pro digitalni antenu. Coz je do budoucna plus(me to nechava klidnym, mam kabelovou TV) ale co by bylo pro me vetsi vzruso umi PiP. Ale nebudu se rozepisovat. Kdo ma zajem tady je link na recenzi. Pokud by to bylo ciste jen pro NB tak bych se nebal jid do no. Ale skoro zadny PC nema adapter na PCMCIA kartu.. usb ma dnes uz kazda MB
http://www.trustedreviews.com/multimedi ... To-Head/p2
2vikicek: a ty jsi spamer..
2ctrl_j: pravda, mel jsem se radsi podivat okolo sebe, minimalne bych byl usetren tvoji stiplave poznamky
- vikicek
- Začátečník
Nějak si protiřečíš....nejdřív píšeš že ses ptal, jelikož tam máš otazník a podruhý píšeš že jsem spamer. Jestli sis nevšiml, tak v tom mém příspěvku je link na tu PCMCIA kartu, což byla odpověď na tvoji otázku, tak nevim kdes vzal ten spam?[CZ]mike píše: 2vikicek: a ty jsi spamer..
P.S. jinak díky za tu recenzi
// hm zdá se že tu kartu ten týpek v recenzi moc nedoporučuje...
- [CZ]mike
- Mírně pokročilý
-
No kritizuje..
- ja bych rekl ,ze na kvalite prijmaneho signalu ma velky vliv zdroj signalu. Jestli kabelova TV nebo normalni antena.
- Kritizoval tam ovladace. Jenze ta recenze je z roku 2005, tzn od te doby uplnulo spousta casu. LifeView vydal mezitim http://www.lifeview.com.tw/html/downloa ... ardbus.htm to treba pinnacle takovou podporu nema, i kdyz taky nema zadne bugy.
- nechapu to "excruciating noise" vrci ta karta? nebo prijmany zvuk je spatny?
- vydrz na baterie, s tim si snad pocital ne?
klidne se me optej na nejake veci, fakt nevim co bych ti mel poradit
- ja bych rekl ,ze na kvalite prijmaneho signalu ma velky vliv zdroj signalu. Jestli kabelova TV nebo normalni antena.
- Kritizoval tam ovladace. Jenze ta recenze je z roku 2005, tzn od te doby uplnulo spousta casu. LifeView vydal mezitim http://www.lifeview.com.tw/html/downloa ... ardbus.htm to treba pinnacle takovou podporu nema, i kdyz taky nema zadne bugy.
- nechapu to "excruciating noise" vrci ta karta? nebo prijmany zvuk je spatny?
- vydrz na baterie, s tim si snad pocital ne?
klidne se me optej na nejake veci, fakt nevim co bych ti mel poradit
- vikicek
- Začátečník
aha ono to je z roku 2005...
Jo, myslim že tim myslel že je hlučná...
Mno zajímá mě rozdíl mezi tim když si koupim tuhle kartu a když si koupim příjmač velikosti USB klíčenky..( strká se to do usb a vypadá to jako fleška)
Jo, myslim že tim myslel že je hlučná...
Mno zajímá mě rozdíl mezi tim když si koupim tuhle kartu a když si koupim příjmač velikosti USB klíčenky..( strká se to do usb a vypadá to jako fleška)
- Lord
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: