pcb X1600 a X1650 je takřka totožný, minimálně díry okolo jádra, mrknu na stránky výrobců a vidim...
a za 600,- zalman vf-700
\\hmm ten má zrovna kompatibilitu na hovno, občas se stupiditě výrobců divim
možná bych počkal jak na tom bude Arctic Cooling Accelero S2
\\a ten Cooler Master RV-UCH-P7U1 Cool Viva Pro se dá sehnat u nás za cca 750,- na casemodding.cz
zdravím. odešel mi větráček na stařičké gf 5500 do AGP tak sháním nový chladič co by na to pasoval. asi jako jediné vhodné řešení vyšel primecooler hg2 al. zajímalo by mě jestli nemáte nějakého jiného kandidáta...mám trochu obavy o kvalitu větráku....nejlepší by bylo kdyby to ten chladič uchladil pasivně,to bych ten větrák prostě nezapojil ale ta karta nemá teplotní čidlo,tak bych měl trochu obavy,kdyby mi někdo nepotvrdil že to uchladí v klidu.
nechci do toho investovat rozhodně víc než 500 i s pastou,takže tak 400 bez pasty
a ještě otázečka: na kartě je konektor na větrák jen 2-pin udělaný tak, že by tam 3-pin nešel..šlo by to zapojit normálně do desky?
díky
neznáte někdo program na regulaci otáček u GK (mám ati r x1900gt),ovšem samosttný nikoli v ati tray tools či riva tuner(navíc u rt jsem nepochopil jak otáčky změnit z defaultu)
Case: Fractal Design Meshify C - DarkTG ,MB:Asus Maximus VIII Gene,proc:i7 6700K(cooler: Corsair H80i v2 Extreme),GK: EVGA GeForce GTX1080Ti SC BE Gaming ICX,4x8GB ram: DDR4 Corsair Vengeance LPX Black,disky:SSD A-Data XPG SX900 128GB, HDD : Toshiba P300 3TB, Seagate Barracuda7200.14 -1TB,ext.WD Elements Portable 750GB USB 3.0,zdroj:Seasonic Focus Plus Gold 750W,monitor: Samsung C27H711,klávesnice:GIGABYTE Force K85,myš:Asus Echelon,Windows 10 Home 64bit
Zdá se, že AC VGA Silencer 6 je možný přidělat na 7600GT viz. tady a tady.
Začal jsem o něm přemýšlet pro svoji 7600GT apg. Jen si nejsem moc jistý, jak je to s HSI můstkem. Na silencerech se mi líbí, jak odvádí teplo mimo bednu.
PS: Doufám, že jsem objevil Ameriku ...
// Jak je to s tim HSI můstkem? Má/čím se chladit?
Naposledy upravil(a) Ossis dne pon 28. kvě 2007, 22:56, celkem upraveno 1 x.
sTano11 píše:Ako vydim so tu 4. koho trapi chladenie 7600 GS/GT na AGP
Alternatyvy su: Zalman VF 700-CU a Zalman VF 700-AlCu
Zalman VF 900-Cu
Primecooler PC-VGAHG2 Al
Ak by este niekto nasiel nieco PLS nech da vediet
DIkes
Primecoolera mám doma, zbyl mi po prodeji MSI 6600GT AGP a na Gainwarda se mi ho nepodařilo napasovat. Má někdo zkušenosti s těmi chladiči od Zalmana? Už bych to chtěl pořešit ale objednávat něco naslepo se mi nechce, a na netu se pořádné info sehnat nedá. Doufám že mě zdejší všemocný moderátor neodkáže na FAQ, páč tam nic NENÍ.