ICQ6 final >> chyby a postřehy

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Patrice
Začátečník
Začátečník

ICQ6 final >> chyby a postřehy

Příspěvek od Patrice »

Hodně vychytávek se poměrně povedlo i soundtrack není uši drásajíci nicméně velmi mi vadí, že pokud se pokusím napsat písmeno "ť "tak ve zprávě se objeví jako (ˇˇt) a nechápu proč se ztratili klasické statusy (nějaká náhrada v podobě zprávy, která na statusu nezávisí mi opravdu nevyhovuje), navíc u uživatelů ze starších klientů nejde vidět jak dlouho je dotyčný nečinný.

Pokud někteří už jste se někdo v programu rýpali, tak pište postřehy popř. jak řešit nějaké problémy. :)
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od van Bellen »

mne vadi ze sa neda zmensit dialogove okne.doteraz som mal naraz na obrazovke viac okien otvorenych.a tie statusy fakt chybaju..este som neskusal ako funguje videohovor a zvukovy prenos.
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

video ide, hlas nejde...nejde menit vzhlad a podobne...je to beta.aspon podla mna...
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
zupan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zupan »

i kdyz mam jako vychozi prohlizec firefox tak icq 6 otevira vsechny odkazy v IE, to je chyba ktera mi vadi celkem dost. ty zpravy nezavisle na statusu jsou sice hezky, ale uzivatele jinych klientu nez icq 6 je bohuzel nevidi (napr kdyz jsem online a u toho text "Neco delam") takze taky docela prakticka vec :x ale az tohle vychytaj tak asi nebude problem
CPU AMD Athlon XP 2000+, RAM 1 GB,MB Abit NF7-S2 N-Force2, Grafika Asus GeForce 6600 TD 128 MB, Disk WD 80 GB 7200 ot/min 8 MB cache, Maxtor 80 GB 7200 ot/min 8 MB cacheMechaniky LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4120B, SONY DVD-ROM DDU1621,OS Win XP Pro SP2
van Bellen
Začátečník
Začátečník

nejak nefunguje status invisible...mal v kontaktoch uzivatela ktory mal na icq6 nastaveny invisible a ja som ho videl..ako je to mozne..nie vzdy chcem aby druhi vedeli ze som online...
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Kromě již výše zmíněných problémů (hlavně ˇˇd) se mi u ICQ 6 objevil ještě jeden problém (nevím však, jestli se týká výhradně ICQ6 nebo obecně všech ICQ klientů) a to toto okno:
Obrázek
které se s nepravidelností ukazuje a vždy díky němu totálně ICQ zamrzne a po odklepnutí vždy ICQ jede dál (objevuje se to na WinXP i WinVista). Přijde mi, že se to ukazuje vždy v okamžiku, kdy se v ICQ (nebo konverzačním okně) mění reklamní baner (ale jistej si nejsem).
xima
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xima »

nevíte někdo jestli existuje služba upozornění na změnu statusu (Online) a zasílání takového upozornění SMS na mobil?
dvoukilo na oley z hospody
Kama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kama »

Tak jsem se taky nechal zlákat reklamními bannery a přeinstaloval si svoje ICQ na verzi 6.Mám ho asi týden a vážně uvažuji o tom,že se vrátím k pětce.Nová verze nejen že s ničím zásadně novým nepřišla,spíš naopak,některé věci mi zde chybí.
A navíc je oproti verzi 5.1 nesmyslně náročné na systém,bere okolo 20MB z RAM i v klidu (u 5.1 jsem měl okolo 5MB).To by mi zas až tak nevadilo,mám 2GB RAM,ale že neustále zaměstnává procesor (okolo 15%) i když jsem jen připojen a všechna okna mám zavřená,to mi teda vadí.Odhlásím se a využití cpu klesne na 0%.
Asi se vrátím ke staré dobré pětce...
:x
Core i7-13700K | ASUS Z790 Hero | G.SKILL Trident 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 870 EVO 1TB | WD Blue 6TB
Asus ROG Strix RTX 4080 O16G | Seasonic Vertex PX-850W | FD Define R5 | Asus ROG Strix XG27ACDNG | Windows 11 Pro 64bit
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

chlapci, kdyby jste radeji pouzivali Mirandu ci QIP ci jineho klienta nez tenhle balast jmenem ICQ6.. Schvalne jsem sel ke kamosovi co se chlubi tim, ze ma ICQ6(!), spustil. 20MB RAM. Prihlasim.. 40MB RAM :lol: (ma 384MB fyzicky, a pak se divi, ze to porad hrabe na disk i ve windowsu.. ICQ6 a FF je smrtelna kombinace :twisted: )

Jinak co se problemu tyce, tak jedinym resenim bude asi pouzit jineho klienta..
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Kama
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kama »

Přeinstalováno na 5.1.Uff... :lol:
Core i7-13700K | ASUS Z790 Hero | G.SKILL Trident 2x16GB DDR5 6000MHz CL36 | Samsung 990 Pro 1TB | Samsung 850 Pro 256GB | Samsung 870 EVO 1TB | WD Blue 6TB
Asus ROG Strix RTX 4080 O16G | Seasonic Vertex PX-850W | FD Define R5 | Asus ROG Strix XG27ACDNG | Windows 11 Pro 64bit
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

hanz: tohle souvisí s instalovaným Visual čímkoli od MS. Snaží se to debuggovat. Vyřešil jsem to poměrně jednoduše, když to nešlo vypnout přes registry, prostě jsem exe soubor toho debuggeru přejmenoval :)

Kód: Vybrat vše

F:\Program Files\Common Files\microsoft shared\VS7DEBUG\
@Vista

//OndraSter: "chlapče", kdybys radši neflamoval a vymýšlel konstruktivní řešení. "Mám alergii na pyl - vycházej jen v zimě"
Burn in hell.
van Bellen
Začátečník
Začátečník

ja som uz zvykol na icq6..ten posledny build v kombinacii s banerkillerom je v celku v poho a konecne sa da aj dialogove okno zmensit..zatial ziadne problemy...QIP nikdy viac!! kvoli nemu som prisiel o 7rocne konto. :evil:
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

van Bellen píše:ten posledny build v kombinacii s banerkillerom je v celku v poho
A zároveň BannerKillerem porušuješ EULu :wink:
van Bellen
Začátečník
Začátečník

ved icq je free nie? berem to ako tuning softu...nebudem predsa mat dialogove okno na pol obrazovky..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

van Bellen píše:ved icq je free nie? berem to ako tuning softu...nebudem predsa mat dialogove okno na pol obrazovky..
ano je free ale stím bannerem, bez něho už je to ilegální, právě.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Muzu se zeptat, jak vyresit problem s hyperlinky.. Ne ze by nefungovali, jen se mi po kliknuti na ne misto "hlavniho" prohlizece vzdy spusti IE :(

Kde co jak nastavit?
van Bellen
Začátečník
Začátečník

Dzin píše:
van Bellen píše:ved icq je free nie? berem to ako tuning softu...nebudem predsa mat dialogove okno na pol obrazovky..
ano je free ale stím bannerem, bez něho už je to ilegální, právě.

s tym banerkillerom si kludne mozes tie banery nechat..ale da tym aj nastavit menitelnost velkosti dialogoveho okna..je len na tebe,ci pouzijes aj odstranenie reklam.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

van Bellen píše:..........
To je úplně jedno, jedná se o změnu originální podoby programu aplikací třetí strany, což je ilegální. Je jedno, že je to freeware. Freeware není to samé, co OpenSource..
Burn in hell.
matajon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od matajon »

van Bellen píše: ....
Citace z EULy
Restrictions on Use
You agree not to (1) create or use any software other than the Software provided by ICQ or by America Online, Inc., or any affiliate thereof, to enter your ICQ number and password or to access the ICQ Services, without the express written authorization of ICQ; (2) extract information from the ICQ Services, reverse engineer, decompile, disassemble, alter, duplicate, make copies, create derivative works from, distribute or provide others with the Software, the ICQ communications protocol or any information available on, derived or extracted from the ICQ Services, or any part thereof; (3) block, disable or otherwise affect any advertising, advertisement banner window, links to other sites and services, or other features that constitute an integral part of the Software and ICQ Services; ...
van Bellen
Začátečník
Začátečník

ok tak som porusil eulu no...ako vam funguje video/zvukovy prenos?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“