MB 8x RAM 2xCPU

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

Odpovědět
Airm@n64
Začátečník
Začátečník

MB 8x RAM 2xCPU

Příspěvek od Airm@n64 »

Ahoj mam tady mensi kousek a vubec netusim oc se jedna pomohl by mi nekdo najit od toho manual na internetu ci poradit.Deska je plne funkcni

Obrázek

velky obrazek http://www.airman64.own.cz/mb.jpg
ASRock X670E Steel Legend , AMD 7800x3D - Gelid Phantom Black , FURY 64GB 6000MHz CL36 EXPO , FURY Renegade NVMe 1TB , eVga 3060 XC , Corsair RM850i
Wilik
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Wilik »

Socket 7, viz cipset 430NX -> google... ted nemam cas hledat vic, pak to kdyz tak dopisu...
Airm@n64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Airm@n64 »

Wilik píše:Socket 7, viz cipset 430NX -> google... ted nemam cas hledat vic, pak to kdyz tak dopisu...
oki diky moc..budu rad kdyz to dopises.Je tahle deska jeste k necemu vyuzitelna?jinak mam dalsi casti ktomu jako je CPU grafika radic ATA takovy vetsi nez normal ata 100.HDD uplne stejne ,ael nejsou nancih napsane kapacity. kdyztak to dopln dik a + nejaky odkaz.budu moc rad predem diky

Jinak proc tam asi je ten dratek?Nepripada mi jako original.
ASRock X670E Steel Legend , AMD 7800x3D - Gelid Phantom Black , FURY 64GB 6000MHz CL36 EXPO , FURY Renegade NVMe 1TB , eVga 3060 XC , Corsair RM850i
Jaroslav Sobotka
Začátečník
Začátečník

Deska Fujitsu-Siemens

Příspěvek od Jaroslav Sobotka »

Našel jsem manuál na stránkách http://www.e-tech.net/~pbetti/mirrors/o ... 120-us.pdf . Deska je podle mně na prd.
Johny_g
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Johny_g »

Airm@n64 píše:
Wilik píše:Socket 7, viz cipset 430NX -> google... ted nemam cas hledat vic, pak to kdyz tak dopisu...
oki diky moc..budu rad kdyz to dopises.Je tahle deska jeste k necemu vyuzitelna?jinak mam dalsi casti ktomu jako je CPU grafika radic ATA takovy vetsi nez normal ata 100.HDD uplne stejne ,ael nejsou nancih napsane kapacity. kdyztak to dopln dik a + nejaky odkaz.budu moc rad predem diky

Deska podporuje max. 2 procesory Pentium 133 MHz (alespoň oficiálně), 256 MB RAM (i když čipset sám umí až 512 MB). Ten řadič co k tomu máš je asi nějaký starý SCSI, asi bude do PCI slotu (?). Stejně tak disky, ale deska má i klasický IDE řadič, takže můžeš použít i ten. Je k ní potřeba speciální zdroj, ten asi máš, když píšeš že deska je funkční (oproti AT zdroji je tam navíc ten konektor pro 3,3 V). Ty hnědé sloty pod ISA jsou EISA, dnes do nich asi nic neseženeš.
Využitelnost je dnes leda tak na hraní, pro nějakého nadšence. Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za zbytek komponent (grafika, disky...)?

Edit: ten drátek je pravděpodobně už z výroby, občas se stalo že po návrhu PCB se našla nějaká chyba a bylo levnější to řešit takhle, než překopat celou desku. Já to mám na jedné desce s Pentiem PRO taky tak.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.
Airm@n64
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Airm@n64 »

Johny_g píše:
Airm@n64 píše: oki diky moc..budu rad kdyz to dopises.Je tahle deska jeste k necemu vyuzitelna?jinak mam dalsi casti ktomu jako je CPU grafika radic ATA takovy vetsi nez normal ata 100.HDD uplne stejne ,ael nejsou nancih napsane kapacity. kdyztak to dopln dik a + nejaky odkaz.budu moc rad predem diky

Deska podporuje max. 2 procesory Pentium 133 MHz (alespoň oficiálně), 256 MB RAM (i když čipset sám umí až 512 MB). Ten řadič co k tomu máš je asi nějaký starý SCSI, asi bude do PCI slotu (?). Stejně tak disky, ale deska má i klasický IDE řadič, takže můžeš použít i ten. Je k ní potřeba speciální zdroj, ten asi máš, když píšeš že deska je funkční (oproti AT zdroji je tam navíc ten konektor pro 3,3 V). Ty hnědé sloty pod ISA jsou EISA, dnes do nich asi nic neseženeš.
Využitelnost je dnes leda tak na hraní, pro nějakého nadšence. Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za zbytek komponent (grafika, disky...)?

Edit: ten drátek je pravděpodobně už z výroby, občas se stalo že po návrhu PCB se našla nějaká chyba a bylo levnější to řešit takhle, než překopat celou desku. Já to mám na jedné desce s Pentiem PRO taky tak.
No grafiku newim co to je zac.. disky sou dva.Zdroj mam.Hele dneska bych mel dodat fotky toho stroje.Tak se pak otom pobavime.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“