velky obrazek http://www.airman64.own.cz/mb.jpg
Moderátor: Eddward
oki diky moc..budu rad kdyz to dopises.Je tahle deska jeste k necemu vyuzitelna?jinak mam dalsi casti ktomu jako je CPU grafika radic ATA takovy vetsi nez normal ata 100.HDD uplne stejne ,ael nejsou nancih napsane kapacity. kdyztak to dopln dik a + nejaky odkaz.budu moc rad predem dikyWilik píše:Socket 7, viz cipset 430NX -> google... ted nemam cas hledat vic, pak to kdyz tak dopisu...
Deska podporuje max. 2 procesory Pentium 133 MHz (alespoň oficiálně), 256 MB RAM (i když čipset sám umí až 512 MB). Ten řadič co k tomu máš je asi nějaký starý SCSI, asi bude do PCI slotu (?). Stejně tak disky, ale deska má i klasický IDE řadič, takže můžeš použít i ten. Je k ní potřeba speciální zdroj, ten asi máš, když píšeš že deska je funkční (oproti AT zdroji je tam navíc ten konektor pro 3,3 V). Ty hnědé sloty pod ISA jsou EISA, dnes do nich asi nic neseženeš.Airm@n64 píše:oki diky moc..budu rad kdyz to dopises.Je tahle deska jeste k necemu vyuzitelna?jinak mam dalsi casti ktomu jako je CPU grafika radic ATA takovy vetsi nez normal ata 100.HDD uplne stejne ,ael nejsou nancih napsane kapacity. kdyztak to dopln dik a + nejaky odkaz.budu moc rad predem dikyWilik píše:Socket 7, viz cipset 430NX -> google... ted nemam cas hledat vic, pak to kdyz tak dopisu...
Jinak proc tam asi je ten dratek?Nepripada mi jako original.
No grafiku newim co to je zac.. disky sou dva.Zdroj mam.Hele dneska bych mel dodat fotky toho stroje.Tak se pak otom pobavime.Johny_g píše:Deska podporuje max. 2 procesory Pentium 133 MHz (alespoň oficiálně), 256 MB RAM (i když čipset sám umí až 512 MB). Ten řadič co k tomu máš je asi nějaký starý SCSI, asi bude do PCI slotu (?). Stejně tak disky, ale deska má i klasický IDE řadič, takže můžeš použít i ten. Je k ní potřeba speciální zdroj, ten asi máš, když píšeš že deska je funkční (oproti AT zdroji je tam navíc ten konektor pro 3,3 V). Ty hnědé sloty pod ISA jsou EISA, dnes do nich asi nic neseženeš.Airm@n64 píše: oki diky moc..budu rad kdyz to dopises.Je tahle deska jeste k necemu vyuzitelna?jinak mam dalsi casti ktomu jako je CPU grafika radic ATA takovy vetsi nez normal ata 100.HDD uplne stejne ,ael nejsou nancih napsane kapacity. kdyztak to dopln dik a + nejaky odkaz.budu moc rad predem diky
Jinak proc tam asi je ten dratek?Nepripada mi jako original.
Využitelnost je dnes leda tak na hraní, pro nějakého nadšence. Jen tak pro zajímavost, co tam bylo za zbytek komponent (grafika, disky...)?
Edit: ten drátek je pravděpodobně už z výroby, občas se stalo že po návrhu PCB se našla nějaká chyba a bylo levnější to řešit takhle, než překopat celou desku. Já to mám na jedné desce s Pentiem PRO taky tak.