LCD MVA PVA - Filmy

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Drummz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

LCD MVA PVA - Filmy

Příspěvek od Drummz »

Zdar lidi, chtel bych si koupit novy LCD. Hlavni kriterium je aby to nebyl TN. Na tom Monitoru chci hlavne sledovat filmy, takze to LCD potrebuje dobre podani barev a hlavne dobre pozorovaci uhly. Odezva nemusi byt nejnizsi, protoze na hry mam svuj TN od Asusu. Hlavne proste chci aby, kdyz na na filmy budu koukat z postele, tak aby pul obrazovky nebyla tmava jak prase, jako je tomu u TN LCD.

jinak velikost bych chtel 19,nebo 19 wide tj 20
zatim mam vybrany Samsung 940Fn, kdo s nim mate nejake zkusenosti, tak je sem pls napise. cenu bych videl tak kolem 8 max 9 tisic. Vim neni to moc, ale na nejaky ten trochu lepsi MVa by to stacit mohlo. Treba ten 940Fn mi prijde celkem dost dobry a na cybexu je jen za 7800Kc, coz myslim, ze je good cena. Kdyztak jeho recenze je tu http://www.svethardware.cz/art_doc-9E59 ... F26AC.html
i7 2600k
Asus P867 v3.1
2x4GB corsair 1333Mhz
750w corsair
qwertown
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od qwertown »

Ano tak jsem o nem uvazoval :)

nakonec jsem se ale rozhodl pro HP LP 1965 ...
byl trochu levnější a podle meho nazoru o nic horší než 940Fn, ale přimo porovnat oba jsem neměl možnost. :(

Hp -cko je dobre a jsem s nim spokojeny, ale ma sve mouchy ...cerna neni uplne cerna, nema 100% podsviceni a po ranu slysim pokud je v siti zaply monitor lehke vrneni bzuceni nekdo rika piskani... je to ale slabe a musis ho mit u ucha vedle postele jinajk neuslaysis nic.
Pokud si pamatuji tak i u 940Fn neni nic moc podsviceni, ale chybu jeho koupi podle meho nazoru neudelas :)
jinou alternativu neznam....
CPU : Intel C2D 6300 1,8GHz@ |Arctic Cooling Freezer 7 Pro | MB : GIGABYTE DS4 P965 rev. 3.3 | RAM : 2x1024 + 2x2048 DDR2 A-data 800MHz | HDD : WD 250GB SATA 2 16MB + 500GB + 2T Samsung | GK : 4850 ATi | PSU : Enermax L. 400W | CASE : Coolermaster Centurion 532| Monitor 23" Samsung
Drummz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drummz »

qwertown píše:Ano tak jsem o nem uvazoval :)

nakonec jsem se ale rozhodl pro HP LP 1965 ...
byl trochu levnější a podle meho nazoru o nic horší než 940Fn, ale přimo porovnat oba jsem neměl možnost. :(

Hp -cko je dobre a jsem s nim spokojeny, ale ma sve mouchy ...cerna neni uplne cerna, nema 100% podsviceni a po ranu slysim pokud je v siti zaply monitor lehke vrneni bzuceni nekdo rika piskani... je to ale slabe a musis ho mit u ucha vedle postele jinajk neuslaysis nic.
Pokud si pamatuji tak i u 940Fn neni nic moc podsviceni, ale chybu jeho koupi podle meho nazoru neudelas :)
jinou alternativu neznam....
Tak asi pudu do toho samsungu, je dokonce o 9 korun levnejsi nez ten HP :D :D :D
i7 2600k
Asus P867 v3.1
2x4GB corsair 1333Mhz
750w corsair
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“