Firmware na LG GSA 4120B??

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Firmware na LG GSA 4120B??

Příspěvek od bmobil »

Kde ho mam sehnat? Na strankach LG neni nic a na CDR.cz je ale kdyz to chci flashnout tak mi to hlasi ze cilova jednotka nebyla nalezena. Na vyrobnim stitku je 4120b ale kdyz se podivam kdekoli na netu tak vsude na obrazcich vypada ta mechanika jinak nez ta moje. A kdyz se ve winXP podivam na systemove informace tak tam je oznaceni te verze firmware uplne jiny nez jaky je treba na CDR.cz. Tam jsou pro 4120b napr. A110, A111,A112,A115 a me to ukazuje nejakou verzi 0.02 nebo co. Ma nekdo zkusenosti s touhle mechanikou?
..full throttle..
sonoluca
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sonoluca »

Mrkni se na tu mechaniku pomoci Nero InfoTool, jestli je to stopro ten typ co píšeš
BenQ DW1640 BSLB
Pioneer DVR-112 1.22
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

Mám ji taky, ale flashnout sem se jí ještě nezkoušel (ale v nejbližší době chci). Vyfoť ji a postni sem její fotky a já skouknu jestli je to opravdu ona. A koukni se do správce zařízení jestli je to opravdu ten typ nebo do Nero InfoTool. Jinak mám verzi firmwaru A102.
bmobil
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bmobil »

Dalsi sranda je ze ta moje mechanika je COMBO, tzn. CD-RW DVD-rom. Ale na netu je 4120b a vsechny jsou DVD-RW
..full throttle..
djgeneral
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od djgeneral »

No tak to je teda opravdu divný....To nemůže být 4120b. Co máš napsáno na štítku na vypalce??Nebo máš od ní nějakou krabici? Měla by to bý DVD-RW....Pokud ne tak to musí být jinej typ.
Wotan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Wotan »

GSA-4120b je jedine dvd-rw mechanika, ja ji mam uz od rijna 2004 a bez problemu, firmware mam posledni dostupny A117
Ryzen 9900x + 2x32Gb Micron 6400 Mhz + MSI B650 Tomahawk + Asus Dual RTX 4070
PCmaniac99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCmaniac99 »

poslední OFICIÁLNÍ je A115.. NEOFICIÁLNÍ je A117... jinak mám extra problém... v dnešní době už téměř vymizela media na která se může vypalovat max. rychlostí 8x a nahradila je media 16x... mno a LG GSA 4120b s firm. A115 nezná media s rychlostí 16x tak na ně pálí z bezpečnostních důvodů jen 4x :(:( nevíte co s tím??? nechci riskovat poškození mechaniky použitím NEOFICIÁLNÍHO FIRM. a117 ale čekat půl hodiny na jedno DVD je falt trošku moc... nevíte o něakém řešení popřípadě vyřešil by to ten A117????
PCmaniac99
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PCmaniac99 »

omlouvám se za poplach ono se to tu už řeščilo a pomohl A117... tak to taky zkusím...
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“