Zdravím všechny,
po vytvoření DVD v Pinnacle Studiu 10.7 jsem narazil na nepříjemnou věc. Když sleduji vytvořený film na DVD ve stolním přehrávači a chci popohnat film např. do poloviny, tak musím zrychlit přehrávání 64X, což trvá celkem dlouho. Potřeboval bych vytvořit chaptery = kapitoly, abych se "proklikal" do požadovaného chapteru a našel si požadovanou scénu.
Jiná DVD, které jsem nevytvářel chaptery mají, ale mě se je pořád nedaří vytvořit. Zkoušel jsem nastavit automatické vytváření kapitol, nebo vytvořit chapter po 10 minutách, ale pořád se nic nevytvoří
Na DVD nedávám žádné menu a přehrávání začne ihned po vložení.
Dík za vaše názory.
Jak vytvořit CHAPTER při vytváření DVD v Pinnacle Studio 10?
- Driver 350
- Nováček
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak vytvořit CHAPTER při vytváření DVD v Pinnacle Studio
automatické vytváření je na nic, musiš rčně...mám 9tku tam to šlo, na 10tku si hodně lidí stěžuje, je tam mnoho bugů.Driver 350 píše:Zdravím všechny,
po vytvoření DVD v Pinnacle Studiu 10.7 jsem narazil na nepříjemnou věc. Když sleduji vytvořený film na DVD ve stolním přehrávači a chci popohnat film např. do poloviny, tak musím zrychlit přehrávání 64X, což trvá celkem dlouho. Potřeboval bych vytvořit chaptery = kapitoly, abych se "proklikal" do požadovaného chapteru a našel si požadovanou scénu.
Jiná DVD, které jsem nevytvářel chaptery mají, ale mě se je pořád nedaří vytvořit. Zkoušel jsem nastavit automatické vytváření kapitol, nebo vytvořit chapter po 10 minutách, ale pořád se nic nevytvoří
Na DVD nedávám žádné menu a přehrávání začne ihned po vložení.
Dík za vaše názory.
Když píšeš DVD které si nevytvářel chaptery...tak tam nejsou prostě.
- Driver 350
- Nováček
Když píšeš DVD které si nevytvářel chaptery...tak tam nejsou prostě.
Tím jsem myslel, že jiná DVD, která jsem nedělal je mají, např. filmová DVD ať už originání nebo ne.
Tím jsem myslel, že jiná DVD, která jsem nedělal je mají, např. filmová DVD ať už originání nebo ne.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Ano, chápu jelikož už tam jsou od počátku. Ty je musiš vytvořit, v devitce to bylo snadny, koukni do manuálu. Normálně to šlo i pravým tlačítkem myší na timelinu...Driver 350 píše:Když píšeš DVD které si nevytvářel chaptery...tak tam nejsou prostě.
- Driver 350
- Nováček
Máš pravdu, dělá se to pravým tlačítkem...bohužel mám možnost vložit chapter zašedlou a nejde použít...
Mám Pinnacle Studio QuickStart 10.7.0.4245. Bylo to přibalený k tuneru, tak to asi bude nějaká odlehčená verze. Původně to byla verze 10.5, já jí po zaregistrování upgradoval a odemkly se postupně další funkce a efekty.
Teď musim přijít na to jak odemknout vkládání chapteru...
Každopádně moc děkuju
Mám Pinnacle Studio QuickStart 10.7.0.4245. Bylo to přibalený k tuneru, tak to asi bude nějaká odlehčená verze. Původně to byla verze 10.5, já jí po zaregistrování upgradoval a odemkly se postupně další funkce a efekty.
Každopádně moc děkuju
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Každopadně to zkus, jinak je někde na netu na měsíc plně funkční trial verze...Driver 350 píše:Máš pravdu, dělá se to pravým tlačítkem...bohužel mám možnost vložit chapter zašedlou a nejde použít...
Každopádně moc děkuju