Cau, cau,
Uz celkem mesic me trapi jedna vec. Mam internet ADSL 6Mbit/s + IP TV - klasika od O2. Od urcite doby, asi mesic, se rychlost v prohlizecich - tzn. buffering videi, stahovani cehokoliv i nacitani webowek, lisi od rychlosti downloadu prakticky vsude jinde - torrent, DC, ftp..., kde rychlost odpravdu odpovida 6ti Mbtitu. Tedy rychlost v prohlizecich je nekolikanasobne mensi nez rychlost ostatnich klientu na prenos dat. Nezalezi na typu prohlizece, zkousel jsem IE, Operu, Firefox - beze zmeny. Netove testy rychlosti ve vsech prohlizecich nedosahuji ani 2Mbit/s, oproti tomu napriklad pres torrent klienty nebo DC je rychlost opravdu okolo 700kB/s, coz 6Mbitu odpovida. Takoveto rychlosti vsak v prohlizecich nikdy nedosahnu.
PS: PC je radne vedeno, vycisteno, defragmentovano i firewallovano,
presto jsem vsak problem nenasel.
Diky moc za napady.
Neznamy problem v prohlizeci ?
Moderátor: Don
- MadCat
- Nováček

-
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- MadCat
- Nováček

-
- panStepan
- Nováček

-
Cau, já mám přesně opačnej problém zhruba tak 3 týdny...mám 2Mbit...stránky se načítají hrozně pomalu ale když stahuju přes stránky tak to běží v pohodě...ale zase přes torrent, emuli apod mě to jede tak 12 kb/s což je na hovno...takže mi vlastně funguje jak má jen stahování přes stránky...abych pravdu řekl tak se mi za tohle vážně nechce platit. Přitom zhruba před těma 3 týdnama to bylo bez problému.
PS: limit sem nepřekročil...
PS: limit sem nepřekročil...
- MadCat
- Nováček

-
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A jiný počítač vážně nemáš šanci vyzkoušet?MadCat píše:No.. ja prave chci vyresit problem, jestli nadavat O2 nebo sobe. Je to fakt nechutny, kdyz se na 6Mbitu nacita stranka i 5s.
U tebe to spis bude spatne nastavenym FW nebo nepovolenymi porty.
Co máš za firewall? Zkus ho vypnout, někdy může dělat problémy i firewall. Taky jsem se s tím už setkal.
- MadCat
- Nováček

-