Ahoj, prosím, nevíte, čím by mohlo být způsobeno velmi znatelné zpomalení FF 2.0.0.3 při psaní do oken formulářů (např. webmail na centrum.cz apod.) ? Při psaní se text začne vypisovat písmenko po písmenku hrozně pomalu, takže já mám již napsanou např. celou větu, ale ve formuláři je je vypsané např. jen jedno sovo a pomalu se postupně dopisují další. Děje se to jen ve formulářích, kde je možnost formátování textu (pokude se použije jen Plain text, tak je vše OK). Problém se začně projevovat až chvíli po spuštění FF, např. při psaní 3 mailu. Ihned po spuštění FF vše funguje dobře.
Toto se mi děje na notebooku, na PC je vše OK.
Mám nainstalována tato rozšíření:
DOM Inspektor 1.8.1.3
FirefoxView 0.31.2
GooglePreview 2.1.4
IETab 1.3.2
Image Toolbar 0.6.4
Image Zoom 0.3
Switch Proxy Tool 1.4.1
TalkBack 2.0.0.3
Pomalý FF 2.0.0.3 při psaní ve formulářích (web mail apod.)
- TomCZ
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Ramirez
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Nápad
Skúste povypínať všetky plug-iny, čím vylúčite plug-iny. V najhoršom prípade to stále nepôjde. V tom prípade skúste Operu, prípadne iný prehliadač, čím vylúčite, že to bol Firefox.
1. Ak to teda bolo vo Firefoxe, tak určite nie ste jediný a podarí sa Vám problém vygoogliť.
2. V najhoršom prípade bude problém aj v Opere a to Vám už asi neporadím.
1. Ak to teda bolo vo Firefoxe, tak určite nie ste jediný a podarí sa Vám problém vygoogliť.
2. V najhoršom prípade bude problém aj v Opere a to Vám už asi neporadím.
- kocourleo
- Začátečník

Koukni se sem:
http://forum.czilla.cz/viewtopic.php?t=6353
Zkus safe mód a pokud to v něm bude v pořádku, tak musíš postupně zkoušet jednotlivá rozšíření, abys zjistil, které to dělá. Pokud to nepomůže, tak zkus vytvořit nový profil ve Firefoxu.
http://forum.czilla.cz/viewtopic.php?t=6353
Zkus safe mód a pokud to v něm bude v pořádku, tak musíš postupně zkoušet jednotlivá rozšíření, abys zjistil, které to dělá. Pokud to nepomůže, tak zkus vytvořit nový profil ve Firefoxu.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518