8600GT - nejede overscan a overlay

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Standa99
Začátečník
Začátečník

8600GT - nejede overscan a overlay

Příspěvek od Standa99 »

Mam Gainward 8600GT a posledni ovladace pro XP 158.22 a tyto dve veci mi vubec nebezi.
Ona tam sice je polozka, kde je + a - pro roztahovani a naopak, ale nefunguje. Tu http://nvidia.custhelp.com/cgi-bin/nvid ... faqid=2064 jsem nasel nejakou utilitku pro kartu 8800, ale u me nejede.
Dale mam problem s overlay, kde musi roztahovat video na fullscreeen, abych ho mohl sledovat na TV. Nejede to s prehravaci (BSPlayer, WinDVD), se kterymi to bezne jede.
I zapojeni S-Video je pro me zajimave. Je u toho kabel pro vystup s 4x Cinch - komponentni (cerveny, zeleny a modry) a kompozitni (zluty). Neoficialne jsem se na nejakem foru docetl o zapojeni zluteho a modreho cinche pro S-Video. Zkusil jsem dat na modry jasovou slozku a na zluty barvonosnou. Sice to jede, ale ze by to bylo nejak kvalitni se rict neda. Kdyz to v TV prepinam, tak se to meni, ale pred tim jsem mel 6600GT a ta mela lepsi vystup.
Neresil nekdo tyto veci a podarilo se mu to?
zaba95
Nováček
Nováček

Příspěvek od zaba95 »

Ahoj, mam tu samou kartu a ty samy problemy. Video mi nefunguje na full a kvalita obrazu je taky spatna. Mam ty barvy rozostreny. Mam to zapojeny do PC S-video a do TV redukce Scart - Svideo. Kdyby se ti to podařilo nějak vyřešit, dej prosím vědět.
Standa99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Standa99 »

Tak jsem zkousel ovladace 160.02 a objevila se tam moznost zapnout starsi ovladaci panel. Tam se mi objevila klasicka ficura "Video na cele obr."
Obrázek
Kazdopadne overlay ani s timto nebezi. Uz se (i tu) objevilo, ze snad 8 rada toto nepodporuje. Nejspis to bude tim, ze se na karte nenachazi extra svab pro TV-Out napr. SAA 71xx. Kdysi uz bez TV svabu byvala rada 400-MX a ta taky mela sva specifika ohlende TV-Outu.

A ani volba S-Video z tohoto panelu nebyla v poradku, znamenala cernou obrazovku na TV.
Obrázek
Gigabyte 965-DS4 v3.3, Q9300, 4x1GB Adata EE, Sapphire 4850
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“