Samsung 250Gb (slimak???)

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
hunter551
Nováček
Nováček

Samsung 250Gb (slimak???)

Příspěvek od hunter551 »

Je to novz HDD a win startuje (myslim ked je na monitore zobrazene logo a pod nim behaju modre palicky :D) asi tak 2,5 min. Myslim ze to nie je v poriadku. Skusal som aj reinstal win ale nepomohlo. Po starte uz ide normalne. Hard drive inspector mi zistil ze vsetko je ok na 100%. Hd tach som skusal tiez ale vysledky mi nehovoria nic :D PLS Pomozte
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

A nejede disk náhodou v PIO módu? :roll:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Re: Samsung 250Gb (slimak???)

Příspěvek od James.Sniper »

hunter551 píše:Je to novz HDD a win startuje (myslim ked je na monitore zobrazene logo a pod nim behaju modre palicky :D) asi tak 2,5 min. Myslim ze to nie je v poriadku. Skusal som aj reinstal win ale nepomohlo. Po starte uz ide normalne. Hard drive inspector mi zistil ze vsetko je ok na 100%. Hd tach som skusal tiez ale vysledky mi nehovoria nic :D PLS Pomozte
doufám, že tím reinstalem myslíš zformátování disku a pak instalace windowsu
EfineSS
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od EfineSS »

Zkus jiny datovy kabel.
Ryzen 5 5600X, ASRock Fatal1ty B450 Gaming K4, Gigabyte Radeon RX 5700XT Gaming OC
hunter551
Nováček
Nováček

Příspěvek od hunter551 »

Ano formatoval som ho. Teraz som skusil win xp x64 a robi to iste akurat nie tak dlho, ale len asi 1 minutu. Ako zistim ci ide v PIO mode??? Idem este skusit iny datovy kabel. THX :D
hunter551
Nováček
Nováček

Příspěvek od hunter551 »

Iny datovy kabel nepomohol :-(
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Tento počítač > vlastnosti > hardware > správca zariadení > IDE ATA/ATAPI > Primary IDE Channel > vlastnosti > Advanced Settings > transfer mode: DMA if available
a to isté aj u Secondary IDE channel
hunter551
Nováček
Nováček

Příspěvek od hunter551 »

THX mam tam DMA.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“