Výběr zdroje

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Lazovak píše:
Jackal píše: To zpochybnit nemůžeš !! Enermax se prostě řadí mezi nejlepší zdroje a jsou na to recenze, testy a tam vždy dominuje Enermax mezi 3 prvnímy místy. Jem i líto, že jsi si koupil jinej zdroj, ale prostě Enermax patří mezi nejlepší zdroje.
muzu a muzu a muzu. :-D pokud si projdes nektere kvalitni recenze kde testuji vice nez 3 zdroje :razz: tak uvidis ze jsou v danejch kategoriich lepsi zdroje. Ne ze by byl uplne spatnej ale rozhodne neni nejlepsi k tomu ma daleko.

EDIT:

koukam ze menis posty jak ponozky to je stalost :D
Jackal píše: Jinak bylo by vhodné, aby jsi si nevybíral jen to co se ti hodí !!!! Napsal jsem toto " Enermax dělá pomalu to nejlepší mezi zdroji " ne že je nejlpeší, prosím příště lépe čti, než budeš chtít odpověď !! Děkuji. :wink:
dobra, sice nechapu proc teda kdyz je teda "pomalu nejlepsi" tak proc nedoporucujes opravdu to nejlepsi, ale uz te necham ty si lepsi asi nezaslouzis :wink:
Nechápu co to zas meleš, ale začínám se nedivit. Najdi někoho kdo bude za tebe číst články a chápat je prosím, udělej to a pak si budem povídat dále. Víš co, jak ti mám vysvětlit, že máš číst naprosto všechno, kdyby jsi to dělal, tak by jsi nahoře vyděl můj žebříček 3 nej zdrojů co si myslím, že jsou. Ty prostě číst nechceš, tak prosím přestaň spamovat. Začínám si myslet, že tomu ani nerozumíš a hledáš jen slovíčka na hádku !! Pro mě jsi LOCK.
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Capella Magnet / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

to Lazovak: buď prosím tak hodnej a napiš mi jakej máš zdroj, když já nemám na lepší a zbytek sestavy. Chápu, že závist je strašná mrcha, ale zkus se přes to přenést. :wink:
AMD Ryzen™ 7 7840HS 5,1 GHz, Hynix 32GB RAM DDR5 5600MHz, GeForce RTX 4050 Laptop, Samsung SSD 990 EVO Plus 2TB (systém), Samsung SSD 990 EVO Plus 4TB, 17" IPS QHD 2560 × 1440 165 Hz, Microsoft Windows 11 Pro
Samsung Galaxy S25 Ultra 12GB/256GB Titanium Jetblack / Spigen Capella Magnet / Samsung Galaxy Watch Ultra Šedý Titan
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

2Jackal opravdu me bavis, nehodlam se s tebou tahat o slovickareni ohledne "pomalu nejlepsi".
Pokud se chces bavit o vyberu zdroje tak to takhle zhodnotit treba tebou doporucovany Enermax vs Seasonic S12 vs Corsair HX520 520W a porovnas u techto zdroju ucinnost, hlucnost, kvalitu osazeni a parametry tak u tohodle vyberu zjistis ze je enermax posledni ve vsech kategorii. a neboj nemam ani jeden z nich, ale mel jsem vsechny. cili pokud se chces bavit o tomhle klidne, pokud chces nadavat a utocit tak uz necekej moji odpoved :wink:

EDIT: mam modlej Fortron GLN 400W

EDIT2: opet si svou reakci nezklamal cili hezkej den a reagovat na tebe nema smysl
Naposledy upravil(a) Pavlis dne sob 12. kvě 2007, 13:10, celkem upraveno 1 x.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Lazovak píše:2Jackal opravdu me bavis, nehodlam se s tebou tahat o slovickareni ohledne "pomalu nejlepsi".
Pokud se chces bavit o vyberu zdroje tak to takhle zhodnotit treba tebou doporucovany Enermax vs Seasonic S12 vs Corsair HX520 520W a porovnas u techto zdroju ucinnost, hlucnost, kvalitu osazeni a parametry tak u tohodle vyberu zjistis ze je enermax posledni ve vsech kategorii. a neboj nemam ani jeden z nich, ale mel jsem vsechny. cili pokud se chces bavit o tomhle klidne, pokud chces nadavat a utocit tak uz necekej moji odpoved :wink:

Je mi tě líto, asi máš jiný testy a porovnání, ale vzhedem k tomu co máš za zdroj, chápu tvé rozhořčení. Nejlepší je ten zdroj co máš ty, jsi lacinej a asi i hloupej. Celou dobu tu slovíčkaříš a pak budeš kázat. Nejdi si někoho kdo bude za tebe chápat a číst a už přestaň prosím spamovat, děkuji. To že Enermax se řadí mezi nejlepší zdroje, to nezměniš, ale opravdu mi je líto, že jsi koupil ten co jsi koupil. :-D
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Lazovak píše:2Jackal opravdu me bavis, nehodlam se s tebou tahat o slovickareni ohledne "pomalu nejlepsi".

EDIT2: opet si svou reakci nezklamal cili hezkej den a reagovat na tebe nema smysl
Zatím jsi byl jen ty co se navážel a já ti jen opakoval co jsem napsal a ty jsi nebyl schopen pochopit, že i jiní lidé mají názor. Opakuji se znova, je mi tě líto, opravdu.
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Jinak se omlouvám za spam, ale někdo prostě nechce chápat a ignoruje absolutně jiný názor. Omlouvám se. :oops: Bylo by vhodné to tady trošku promazat, díky. :wink:
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

tak nespamuj a pouzivej edit. Pravdou je, ze z trojice Liberty, S12, Corsair nevychazi Enermax nejlepe, to je proste fakt, s kterym nic nenadelas. Ale nikdo nerika, ze je spatnej
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Holda píše:tak nespamuj a pouzivej edit. Pravdou je, ze z trojice Liberty, S12, Corsair nevychazi Enermax nejlepe, to je proste fakt, s kterym nic nenadelas. Ale nikdo nerika, ze je spatnej
Já jsem ale nesrovnával ty 3 značky. Sakra čtěte !!! Napsal jsem že Enermax se řadí mezi nejlepší zdroje na trhu a to je fakt. Taky jsem napsal, že mám tři značky které preferuji a to jsou tyto Seasonic - Enermax - Fortron, ještě vadí někomu můj svobodnej názor !!! Proč se navážíte do mě !! Poraďte autorovi tématu, já už to udělal a jestli s tím má někdo problém, je to jeho věc !!!
Bofasa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Bofasa »

JJ no myslim že za 1. Seasonic S12 500W nebo S12 420W

nebo Enermaxe taky neni spatnej

no nebo Tagan je dost dobrý zdrj

jj připrav se na 2-3k

no a k Lazovak a Jackal pánové pánové klobouk dolu
NViDiATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NViDiATOR »

Jsou zdroje Coolermaster a Chieftec kvalitní, nebo jsou něco jako EC?
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

NViDiATOR píše:Jsou zdroje Coolermaster a Chieftec kvalitní, nebo jsou něco jako EC?
určitě ne jak EC, Chieftec takovej lepší průměr aspoň dobrá cena. Coolermaster některé vcelku dobra učinnost ale aspon co jsem mel jednu 430ku tak na tom nebyla moc dobře s hlučností. Určitě ale oba mají hodně daleko ke kvalitě EC,Xilence a spol :wink:
NViDiATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NViDiATOR »

To sem rád, a jaký byste mi doporučili zdroj pro C2D E4300, 2x nějaký DDR2 800, gigabyte ga-p965 ds-3, 320HDD, nějaká ta mechanika a GF 8800GTS 320?( Počítám s taktováním )
Janikbanik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Janikbanik »

NViDiATOR píše:To sem rád, a jaký byste mi doporučili zdroj pro C2D E4300, 2x nějaký DDR2 800, gigabyte ga-p965 ds-3, 320HDD, nějaká ta mechanika a GF 8800GTS 320?( Počítám s taktováním )
Ak si precitas par predoslych postov, isto najdes nejake ktore by za to stali a rozhodne by Ti na Tvoju zostavu stacili 8)
Q6600 G0@3GHz | TRUE 120 | 965P-DS3 r.3.3 | 2x2GB A-DATA 1066 | Sapphire HD 5850 + Acc. S1 | WD640AAKS + HD103UJ | SH-S223Q | Audigy 2ZS | Fortron B.S. 500 W | Samsung T220 | Logitech MX518 | Chieftec MX-01SL-D modded
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

NViDiATOR píše:To sem rád, a jaký byste mi doporučili zdroj pro C2D E4300, 2x nějaký DDR2 800, gigabyte ga-p965 ds-3, 320HDD, nějaká ta mechanika a GF 8800GTS 320?( Počítám s taktováním )
to spis zalezi kolik do toho chces dat, jinak ti napisem Seasonic Energy Plus :-D
NViDiATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NViDiATOR »

No tak chtěl bych co nejlevnější... :oops:
Janikbanik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Janikbanik »

NViDiATOR píše:No tak chtěl bych co nejlevnější... :oops:
kvalita s nizkou cenou zrovna ruka v ruke nejdu :sad:
To co mam ja - Fortrom B.S. II 500W stoji teraz cca 1900kc. Nemyslim si,ze je to spatny zdroj. Jedine minus ma u mna hluk. Podla toho, co som cital su ostatne - myslim Seasonic a Enermax tissie.
Otazne je to aky by si mal hlucny zbytok zostavy...
Q6600 G0@3GHz | TRUE 120 | 965P-DS3 r.3.3 | 2x2GB A-DATA 1066 | Sapphire HD 5850 + Acc. S1 | WD640AAKS + HD103UJ | SH-S223Q | Audigy 2ZS | Fortron B.S. 500 W | Samsung T220 | Logitech MX518 | Chieftec MX-01SL-D modded
Pavlis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Pavlis »

NViDiATOR píše:No tak chtěl bych co nejlevnější... :oops:
jak pise Janikbanik, moc do do sebe nejde, jinak do 2k fakt asi jen ten Fortron B.S. II, pokud ho budes chtit tizsi musel bys ho ztisit. Jinak kolem 2,5 asi Seasonic SS-500HT a kdybys dal i 3k tak toho Corsaira co je uvedeno vysse
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

Postavil jsi výkonou mašinku a chceš šetřit na zdroji. To by se ti nemuselo vyplatit. Já říkám, na zdroji nešetři a on ti to vrátí. Máš 8800 a chceš to krmit nějakým levným, nebo dokonce noname zdrojem.
Přečti si zpět komentáře a dostane se ti odpovědi. Nešetři, zdroj ti krmí celou sestavu, na něm opravdu záleží. :wink:
NViDiATOR
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NViDiATOR »

2000 za toho blue storma je přijatelná cena, takže jdu do něj...
Jackal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Jackal »

NViDiATOR píše:2000 za toho blue storma je přijatelná cena, takže jdu do něj...
To je dobrej zdroj, hodně lidí mi ho tady schválilo, ale nakonec jsem koupil jinej. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“