ICQ6 final >> chyby a postřehy

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
xima
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xima »

xima píše:nevíte někdo jestli existuje služba upozornění na změnu statusu (Online) a zasílání takového upozornění SMS na mobil?

poraďte, existuje nějakej alert na mobil ohledně změny statusu někoho na ICQ?

jakože jsem třeba off a někdo je taky off a jakmile je on tak mi přijde sms na mobil
dvoukilo na oley z hospody
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Palec123 píše:Muzu se zeptat, jak vyresit problem s hyperlinky.. Ne ze by nefungovali, jen se mi po kliknuti na ne misto "hlavniho" prohlizece vzdy spusti IE :(

Kde co jak nastavit?
Nevi nekdo?
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

xima píše:
xima píše:nevíte někdo jestli existuje služba upozornění na změnu statusu (Online) a zasílání takového upozornění SMS na mobil?

jakože jsem třeba off a někdo je taky off a jakmile je on tak mi přijde sms na mobil
Napadá mě napsat PHP aplikaci s využitím webové služby, CRONu a posíllání na mailovou adresu telefonu. Fungovalo by to samozřejmě jen pro Vodafone a O2, protože T-M má placené SMS. Omezeno CRONem na update jednou za pět minut + potřeba hostingu.

Teď nemám čas, ale za 14 dní to s chutí napíšu, pokud by byl zájem....
Burn in hell.
xima
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xima »

Teuzz píše:
xima píše:

Napadá mě napsat PHP aplikaci s využitím webové služby, CRONu a posíllání na mailovou adresu telefonu. Fungovalo by to samozřejmě jen pro Vodafone a O2, protože T-M má placené SMS. Omezeno CRONem na update jednou za pět minut + potřeba hostingu.

Teď nemám čas, ale za 14 dní to s chutí napíšu, pokud by byl zájem....

díky za vysvětlení i nabídku,

jde o to, že jedna známá je offline, já taky, ale jakmile se připojím tak do minuty je online i ona a už mě otravuje svýma výplodama
stalo se to mnohokrát a já jsem jal podezření, že nějakou takovou službu využívá, v nastavení ICQ jsem to nenašel a u operátora jsem se nepídil.

Je to běžná věc?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Tak jí buď smázni, nebo buď pro ni stále invisible....
hodne utilit je na netu co zjistí stav uživatele...včetně toho že je invisble ale ty ho vidíš :)
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
xima
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xima »

Dzin píše:Tak jí buď smázni, nebo buď pro ni stále invisible....
hodne utilit je na netu co zjistí stav uživatele...včetně toho že je invisble ale ty ho vidíš :)
já nechci aby mi nikdy nepsala, akorát mě otravuje, že hned ví že jsem onlajn a hned mi píše, zkrátka ví kdy se připojím a to se mi nelíbí
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Tak je prostě invisible a pak se hodí online. Bože můj, tohle neřeší žádný program, to už se lidi mezi sebou nedokážou ani domluvit? Za chvilku se začnou programovat nafukovací panny ne?
Burn in hell.
snapcase
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od snapcase »

no neviem ako presne funguje icq6, ale pokial je clovek v mojom contact liste invisible, tak ja ho vidim ako invisible...cize nefunkcne.
"So when hell is at the gates, who will stand and meet the waves
and take the fight to their graves to end the dark campaign?"

♪♫last.fm♫♪
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Protože si může pro konkrétní kontakty nastavit visible i v invisible mode...
Burn in hell.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Rád bych tímto požádal všechny, kteří mají Windows Vista a chvilku času, aby se pokusili nainstalovat českou verzi (11,4 MB) ICQ6. V mém případě totiž došlo k "vytuhnutí" (viz. přiložený obrázek) a chtěl bych mít jistotu, že se nejdená o výjimku, dříve, než problém zveřejním jako aktualitu.

Obrázek

(Nechtěl jsem kvůli tomu zakládat nový thread, ale pokud modi uznají za vhodné...).

Díky všem!
Burn in hell.
maXXmilian
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od maXXmilian »

Zdravim... taky nechci zakaldat novy hread.. verim ze to patri sem.

a chyba? Jednoducha i kdyz slozita... HISTORIE.

Kdyz sem nainstaloval sestku (docela opruz...ale uz sem si zvykl), tak mi to prevzalo historii z 5.1 kterou sem vedel kde mam (soubory). Jenze ted kdyz si chci zalohovat moji letitou historii z icq, nevim kde mam ty soubory vzit. V dokumentech nejsou... v program files/icq 6 nic?!?! Pritom historie v programu se mi otevre. Nikde sem jaksi nenasel... kam to uklada program... nebo jestli jsou soubory skryte... nebo jak to je. Prosim poradte. Diky :sad:

CPU: Ryzen 5900x + Thermalright Phantom Spirit SE, MB: MSI Tmahawk MAX B450 , GPU: MSI RTX 3070 Gaming X Trio , RAM: DDR IV - 2x 16 GB HyperX Fury RGB 3200MHz, HDD: Samsng Evo PRO 258 GB + Crucial MX500 - 500GB + WD BLUE 4GB + WD RED 10GB, AUDIO: ASUS Xonar Phoebus , POWER: SEASONIC 650 Platinum, CASE: Fractal define R6 black window , MONITOR: Eizo Flexscan EV2436WFS + BenQ XL2546, Periferie: Logitech g400+Icemat 2nd edition + Rapture Delta Stealth
p0ly
Nováček
Nováček

ICQ6 HISTORIE ? \KDE JE ?\

Příspěvek od p0ly »

Tak jak ji najit ?

Otevřete si složku "Dokumenty" popřípadě "Documents and Settings" v adresari windows.
Tam vyberte jméno uživatele windows, pod kterým jste ICQ6 spouštěli a tuto složku otevřete.

TEĎ PŘIJDE TO DŮLEŽITÉ !
Nahoře na liště okna klikněte na "Nástroje" > "Možnosti složky"

Vyskočí vám okno "Možnosti složky" tam je jako 2. záložka "Zobrazení".
V této záložce najděte položku: "Zobrazit skryté soubory a složky" a zaškrtněte jí (jakože ano). Pak dejte OK ....

Objeví se vám skryté soubory a složky ...

Najděte složku "Data aplikací" v ní složku "ICQ" pak v této složce najděte složku označenou číslem vašeho ICQ.

Tak a tam je skovaná :)

P0ly
Good luck and peace !

maXXmilian píše:Zdravim... taky nechci zakaldat novy hread.. verim ze to patri sem.

a chyba? Jednoducha i kdyz slozita... HISTORIE.

Kdyz sem nainstaloval sestku (docela opruz...ale uz sem si zvykl), tak mi to prevzalo historii z 5.1 kterou sem vedel kde mam (soubory). Jenze ted kdyz si chci zalohovat moji letitou historii z icq, nevim kde mam ty soubory vzit. V dokumentech nejsou... v program files/icq 6 nic?!?! Pritom historie v programu se mi otevre. Nikde sem jaksi nenasel... kam to uklada program... nebo jestli jsou soubory skryte... nebo jak to je. Prosim poradte. Diky :sad:
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Taková možná blbost, ale měl sem a jeste mám :) verzi 2003b a ta když je puštěná tak je jen v tray ale 6tka je jako záložka v liště? Když ji minimalizuju zmizi i hlavni okno icq, je chyba jen u mě?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

zupan píše:i kdyz mam jako vychozi prohlizec firefox tak icq 6 otevira vsechny odkazy v IE, to je chyba ktera mi vadi celkem dost. ty zpravy nezavisle na statusu jsou sice hezky, ale uzivatele jinych klientu nez icq 6 je bohuzel nevidi (napr kdyz jsem online a u toho text "Neco delam") takze taky docela prakticka vec :x ale az tohle vychytaj tak asi nebude problem
Vyřešil to někdo?
hanz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hanz »

Mám další dotaz, mám ICQ6 na WinVista a stáhl jsem si poslední build 5973 a stále se mi linky otevírají v IE7, přestože vím, že by to už mělo chodít jako dřív - tzn. že se budou linky otevírat standardně v defaultním inet browseru (v mém případě FF).
Jak nastavit, aby se mi linky otevírali ve FF?
Díky
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Me doma dela obcas toto kdyz pisu " a jinak moji pritelkyni porad pada, uz me to sere..zkousel jsem i alpha verzi ICQ7, ale ta je nepouzitelna, samozrejme jsem ji stahl z torrentu :roll:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“