Jak přidat hudbu k fotkám na CD

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Floo
Nováček
Nováček

Jak přidat hudbu k fotkám na CD

Příspěvek od Floo »

Zdarec Lidi,
nedávno jsem byl nařčen mojí máti,proč jsem nepřidal hudbu k fotkám,který jsem ji vypálil na CD aby si je mohla kdykoliv prohlídnout ve svém DVD stolním přehrávači.Prý bylo moc velké ticho u prohlížení zhruba 100 fotek..
Moje otázka a prosba o radu je tedy taková..
Existuje nějaký Software,který tohle umí udělat??Jde mi o to,aby se při spuštění prohlížení fotek ve stolním DVD přehrávači spustila i automatky hudba...
Díky za cokoliv... 8) :wink:
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

žeby Nero ? :?
Floo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Floo »

to jako že mám jen vypálit k tě fotkám hudbu?... to by se začla ta hudba přehrávat sama...??:.. to se mi nezdá...
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

Floo píše:to jako že mám jen vypálit k tě fotkám hudbu?... to by se začla ta hudba přehrávat sama...??:.. to se mi nezdá...
Vytvoriť zvukové a dátové CD / DVD (nie som si istý ešte som to neskúšal, najprv to skus na RW)
Floo
Nováček
Nováček

Příspěvek od Floo »

Použil jsem Soft ProShow Gold.a můžu jen doporučit ...Je to přesně to co jsem potřeboval.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
jch0211
Nováček
Nováček

Re: Jak přidat hudbu k fotkám na CD

Příspěvek od jch0211 »

Mám problém s ProShow Gold, keď dám vytvoriť DVD tak sa objavia presýpacie hodiny a nič sa nedeje. V správcovi úloh je spustená aplikácia a stav má neodpovedá. Nič sa nezmenilo ani keď to nechám celú noc. A keď dám vytvoriť EXE, tak to funguje. Dík za radu
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“