Mám notebook a k němu mám napojení CRT monitor.Marně se snažím nastavit monitory LCD a CRT tak abych měl rozšířenou plochu ale CRT bylo primární.Zkrátka LCD téměř nepoužívám ale rád bych ho využil třeba když hraju hru (CRT) tak abych měl na LCD třeba ICQ atd.Umí to někdo vyřešit?Je na to nějaký soft?Umím to nastavit jen obráceně LCD-primar což je nanic protože když spustím hru tak běží na LCD.Takže řešsní má 2 možnosti.
1/nastavit rozšířenou plochu ale tak aby CRT bylo primární
2/nastavit rozšíženou plochu aby LCD bylo primární (to umím) ale zařídit to,aby se hry spouštěli na CRT
VGA u notasu je 7300go
nastaveni CRT+notas
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- cvb
- Nováček

- Johny_g
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak u Nvidie, ale u ATi, Intelu i S3 na noťasu mě stačilo v záložce settings kliknout na to CRT, a zaškrtnout "extend mz windows desktop onto this monitor" a pak "set this device as a primary monitor" a jelo to. Možná v ovladačích je i speciální nastavení kde se upřesní na kterém zařízení přehrávat video a tak. Ale jak říkám, nVidii sem na noťasu nikdy neměl.
Gigabyte P35-DS3, C2D E7500, 2x2048 MB A-Data, WD6400AAKS, Soundblaster Live!, HD5670 512 MB, Corsair VX450, Toshiba 1612 DVDROM, LG DVDRW, Samsung 214T.