Zkoušel jsem z nových ovladaču 5.50b vytvořit driver disk pro instalaci WXP, ale i když se disk správně vytvoří, tak při instalaci XPčka vyhodí chybu, že nebyl nalezen žádný disk. Při instalaci se starou disketou dodávanou k základní desce se disk objeví. Nevíte, v čem by mohl být problém?
Deska ASUS A8V-X, VT8251, v BIOSU nastaveno AHCI
Disketa s RAID ovladači VIA 8251
Moderátor: Eddward
- Asymetric
- Nováček

-
- Bydliště: Praha, Bechyně, Týn nad Vltavou, České Budějovice a všude kam vedou koleje
- oyza
- Začátečník

Re: Disketa s RAID ovladači VIA 8251
clovece tohle mi delalo nedavno u nejaky desky taky. on tam ten hajzlik hleda nejakej soubor a kdyz ho nenajde tak vypise presne tohle. az asi treti ovladac mi to hodilo, ze ok. zkus porovnat ty 2 diskosky.Asymetric píše:Zkoušel jsem z nových ovladaču 5.50b vytvořit driver disk pro instalaci WXP, ale i když se disk správně vytvoří, tak při instalaci XPčka vyhodí chybu, že nebyl nalezen žádný disk. Při instalaci se starou disketou dodávanou k základní desce se disk objeví. Nevíte, v čem by mohl být problém?
Deska ASUS A8V-X, VT8251, v BIOSU nastaveno AHCI
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
- Fifi
- Středně pokročilý

- Shit
- Odborník PCT

Sosni si tuhle:

Kód: Vybrat vše
http://download.nforce.cz/A8V-XE/VT8251_F6_driver.rar