Zdravim,
som hl. admin gaming portalu iSeek.sk a chcel by som ponuknut miesto grafika v nasom teame. Jediny grafik som momentalne len ja a potreboval by som skuseneho grafika ktory by dokazal spravit putavu, kvalitnu grafiku pre gaming portal. Potrebovalibovali by sme to do 25. augusta dokoncit
lebo 1. septembra spustame novy projekt. Momentalne by to bola funkcia neplatena, ale pri dobrom pracovnom vykone by boli financne odmeny, odporucania a
neskor plat.
Co pozadujeme:
znalost 2D grafickych programov ako Photoshop, illustrator popripade flash,
vitana znalost 3D grafikych programov ako 3D studio max alebo maya a pod.,
vediet si usporiadat cas a mat vztah k praci,
spolahlivost,
anglicky jazyk vitany
vek 16+, najlepsie clovek ktory sa tomu venuje pravidelne alebo studuje dezajnerstvo alebo umelecku skolu
co mozme ponuknut:
praca s prijemnim kolektivom,
podielanie sa na velkom projekte ktory ma perspektivu,
financne odmeny,
neskor plat,
moznost napisat odporucanie pre firmy o kvalitach grafika a tym mu poskytnut moznost sa zamestnat,
prezentovanie svojej prace na internete,
prejavit svoje schopnosti.
Ak si myslite ze by to bola praca pre vas, prosim kontaktujte ma na mail: saaw@corleonecs.sk, alebo sem do fora. uvedte prosim vase skusenosti, ak mate
nejake hotove projekty tak mozte pridat aj tie, vek, zamestanie/studijny odbor, icq kontakt na vas. prosim len seriozne. prosim aj clenov teamu pctunning
fora aby tento oznam nebrali ako reklamu ale ako serioznu prosbu a moznost prejavit sa pre nadanych programatorov.
Dakujem a dufam ze najdem osobu ktoru hladam.
Hlada sa grafik
- Saaw
- Nováček

Hlada sa grafik
CPU:Intel C2Q Q9450 2.8GHz,MB:Asus Striker II Formula,RAM:4xCorsair 1024MB TWIN2XDominator,VGA:2xASUS GeForce EN8800Ultra 768MB SLI,HDD:3xWD Caviar 320GB Sata2,DRIVE:2xAsus DRW-1612BL LS, PS: Zalman ZM1000 1000W, Case:CoolerMaster Stacker830EvoBlack
- zombux
- Odborník PCT