Cus, po nekolikadennim badani a spekulovanijsem se rozhodnul zkusit stesti tady. Mam vyse uvedenou sitovku v notebooku Toshiba Satellite M30X 2 roky starej. OS Win Home SP2+fixy.
Minuly tyden jsem zjistil problemy s kabel. sitovkou. Uplne mi zmizela z windousu. Jedine v nouzovym rezimu jsem byl schopen ji videt. Aktualizace driveru nepomohla, tak jsem ji zkusil v nouz rez. zakazat a povolit v normalnim, ale po povoleni v normalnim rezimu zase zmizela...a tak furt do kola jsem ji furt nahanel az jsem se rozhodnul preinstalovat system.
To vsak bohuzel nepomohlo a v tuto chvili ji nevidim vubec-sitovka je reprezentovana pouze jako paralelni sitove zarizeni bez specifikace o jakou konkretni sitovku jde. /muzu poslat printscreen pro lepsi nazornost/.
Dneska jsem zkusil nejakej diagnostickej programek, kterej ji samozrejme nenasel. Pracuje to pod windousama, takze jsem ani necekal jinej vysledek...
nejaky lidi s tim uz meli potize, ale me se nepodarilo najit nic co by mi to pomohlo fixnout
http://www.pandasoftware.com/com/Suppor ... 2&id=22446
Potize s realtek 810x/RTL8139 NIC family
Moderátor: Don
- redhead
- Nováček

-
Potize s realtek 810x/RTL8139 NIC family
Naposledy upravil(a) redhead dne úte 15. kvě 2007, 04:29, celkem upraveno 1 x.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- redhead
- Nováček

-
No ja si nejsem jistej, jestli reinstall pomuze, protoze jsem to uz jednou preinstalovaval a je to furt stejny.pavel.minarik píše:reinstall
Jediny co je na tom jeste zajimavy je, ze pred nainstalovanim SP2 jsem ji byl schopen ODPOJENOU videt v normalim rezimu se spravnym nazvem, tedy Realtek... Po install SP2 nevidim ani hori.
Je to jako zacarovanej kruh...HELP pls
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
A reinstall jsi delal sama pres sebe, nebo "na cisto"? Mel jsem stejnej, nebo podobnej problem s Vistou. Sitovka zmizela a nesla obnovit, nainstalovat, najit. Tak jsem Vistu smazal a nainstaloval uplne na cisto znova a zase funguje!redhead píše:No ja si nejsem jistej, jestli reinstall pomuze, protoze jsem to uz jednou preinstalovaval a je to furt stejny.pavel.minarik píše:reinstall
Jediny co je na tom jeste zajimavy je, ze pred nainstalovanim SP2 jsem ji byl schopen ODPOJENOU videt v normalim rezimu se spravnym nazvem, tedy Realtek... Po install SP2 nevidim ani hori.
- redhead
- Nováček

-
Udelal jsem kompletni format C: ...cili wokna tam jsou uplne nacisto nainstalovany.Stanley píše:A reinstall jsi delal sama pres sebe, nebo "na cisto"? Mel jsem stejnej, nebo podobnej problem s Vistou. Sitovka zmizela a nesla obnovit, nainstalovat, najit. Tak jsem Vistu smazal a nainstaloval uplne na cisto znova a zase funguje!redhead píše: No ja si nejsem jistej, jestli reinstall pomuze, protoze jsem to uz jednou preinstalovaval a je to furt stejny.
Pockam jestli nekdo neprijde s nejakym jinym napadem, nez se znova pustim do toho zdlouhaveho procesu instalace...hl. se obavam, ze to nepomuze a proto se mi do toho moc nechce.
- redhead
- Nováček

-
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: